Birde bunun hayatina aciyanlar vardi salak gibi bizde acidik buna bu hiyar agasi bize acimadi.

İnanılmaz kötü şeyler besliyorum içimde bu adama karşı.
16 maçta 15 gol atmışız 7 yenilgi almışız. Aynı takım bir başka hoca ile 9 maçta 31 gol 1 yenilgi yaşamış. Ligde ve kupada kaybetmiyor.
Ama senin kadar seni getirenlerin ve geldiğinde mutluluk baloncukları saçan 'Zaferler Gökyüzüne' başlıklı yazılar yazan blog yazarlarınında kabahatı var. Oysa sen olmasan şimdi en az 8-10 puanımız daha olabilirdi.
Neyse şükürler olsun kurtulduk. Mancini'yi de pek benimsiyememiştim ama sadece bu kadardı. Senin yüzünden artık bütün İtalyanlardan nefret ediyorum. Topluca ölseniz üzülmeyeceğim. Pirlo ve Balo dahil.

Bu adamın saçmalıkları belki de bu sezon için bizim hayrımıza olmuştur. Oyuncular için CL maçları; kendisinden bir önceki ve sonraki maçlarda konsantrasyon, motivasyon ve kondisyon kaybına neden olduğu açık. En önemli rakibimiz de bizimle birlikte bu sorunları yaşasa, eşit sayıda kulvarda yarışsak sorun değil ama Avrupa maçlarının olmayışı Fenerbahçe'yi çok rahatlatıyor ve bu sayede özellikle kendi sahalarındaki maçları çok baskılı oynayabiliyorlar. En azından bu sezonun ikinci devresi böyle olması bizim için daha hayırlı olmuş olabilir. Zaten önümüzdeki sezon onlar da Avrupa'ya gideceği için bu konu çok da problem olmayacak.

Su an esiyle sevisiyor galiba Bizim tazminat parasiyla esine don alir artik.

Ilk sayfalara baktım da. Ne günlermiş. Şuan Hamza hoca için sonuna kadar arkandayız inanıyoruz sana diyenlern neredeyse tamamı ilk sayfalarsa aynısını Prandelli icin söylemişler. (Buraya kadar bende dahil) :D O gün prandelliyi yükseltip Manciniye vuranlar, bugun Hamza hocayı yukseltip Prandelliye vuranlarla aynı. Bakalım hamza hocadan sonra ne olacak.

Bir gerçek var ki Galatasarayın başına gelmiş en karakterli ikinci adamdır Hamza Hamzaoğlu. Yaptıklarını eleştirebilirim fakat karakteri eleştiriye kapalıdır.

Prandelli için de, Sadece Sabri konusunda doğru karar verdiğini söylemiştim. O da onun kararı değilmiş öğrenmiş olduk. Neyse, yine de iyi hatırlayalım.

Son düzenleme:
Ilk sayfalara baktım da. Ne günlermiş. Şuan Hamza hoca için sonuna kadar arkandayız inanıyoruz sana diyenlern neredeyse tamamı ilk sayfalarsa aynısını Prandelli icin söylemişler. (Buraya kadar bende dahil) :D O gün prandelliyi yükseltip Manciniye vuranlar, bugun Hamza hocayı yukseltip Prandelliye vuranlarla aynı. Bakalım hamza hocadan sonra ne olacak.

Bir gerçek var ki Galatasarayın başına gelmiş en karakterli ikinci adamdır Hamza Hamzaoğlu. Yaptıklarını eleştirebilirim fakat karakteri eleştiriye kapalıdır.

Prandelli için de, Sadece Sabri konusunda doğru karar verdiğini söylemiştim. O da onun kararı değilmiş öğrenmiş olduk. Neyse, yine de iyi hatırlayalım.

birinci kim mancini mi? :/

Garip demeçleri, oynattığı berbat ötesi futbol,Şampiyonlar Ligi'ne Z.T.K muamelesi yapan 11'leri ve nerede vasat ve eski haline rahmet okutan İtalyan Ligi oyuncusu varsa takıma doldurması ile hatırladığımız eski teknik direktörümüz.

Keşke hiç kesişmesiydi yollarımız Cesare.

Bir sen bir Rijkaard bir de Mancini'ye kaptırdığımız Milyon Euro'lara yanıyorum.

KALLİ ol dedik geldin bir şey olamadan gittin 10 hafta da.

Helal olsun sana, şu takıma pozisyona girmeden 2-0 kaybetmiştik sayende, gerçekten büyük başarı Balıkesir Fatihi Cesare.

Durduk yere aklıma geldi biraz söveyim. Bunun forumda yabancı bir yardımcısı falan vardı nerede o?

Şampiyon olursak en çok bu fotoya üzülecem.
İnşallah Aysal ve Prandelli denen adamlar yokkken de çekinmişlerdir.

Geri
Üst Alt