Birde avrupada is yapar diye avrupali antrenör isteyenler vardi... Bu isler iste böyle düz mantik degil.

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra boşta olan Cesare Prandelli önemli bir teklifi geri çevirdi. Japonya Milli Takımı, beş gün önce yollarını ayırdığı Javier Aguirre'nin yerine İtalyan çalıştırıcıyı düşünse de Prandelli'yi ikna edemedi.

İtalyan basınına açıklamada bulunan Cesare Prandelli, "Bu teklif beni çok çok onurlandırdı. Ancak karar verecek zamanım yok. Kendimi hazır hissetmiyorum. Bu yüzden 'hayır' demem gerekiyordu" ifadelerini kullandı.

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra boşta olan Cesare Prandelli önemli bir teklifi geri çevirdi. Japonya Milli Takımı, beş gün önce yollarını ayırdığı Javier Aguirre'nin yerine İtalyan çalıştırıcıyı düşünse de Prandelli'yi ikna edemedi.

İtalyan basınına açıklamada bulunan Cesare Prandelli, "Bu teklif beni çok çok onurlandırdı. Ancak karar verecek zamanım yok. Kendimi hazır hissetmiyorum. Bu yüzden 'hayır' demem gerekiyordu" ifadelerini kullandı.
Bak sen bak hazır hissetmiyormus birde hazır hissetse moku yedik Japonya basaridan başarıya kosardi.

işin garip yanı bu adam euro2012de taş gibi takım oluşturdu müthiş futbol oynadılar. fiorentina dönemindede fena değildi. bu adam nasıl italyayı çalıştırdı hala aklım fikrim almıyor. ben hala prandelli'nin kovulmak için takımı sabote ettiğine inanıyorum boş adam değil kesinlikle.

işin garip yanı bu adam euro2012de taş gibi takım oluşturdu müthiş futbol oynadılar. Fiorentina dönemindede fena değildi. Bu adam nasıl italyayı çalıştırdı hala aklım fikrim almıyor. Ben hala prandelli'nin kovulmak için takımı sabote ettiğine inanıyorum boş adam değil kesinlikle.

:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d

Uykum kaçtı konusunu görünce go to hell pro

işin garip yanı bu adam euro2012de taş gibi takım oluşturdu müthiş futbol oynadılar. fiorentina dönemindede fena değildi. bu adam nasıl italyayı çalıştırdı hala aklım fikrim almıyor. ben hala prandelli'nin kovulmak için takımı sabote ettiğine inanıyorum boş adam değil kesinlikle.

sonra finalde 4 gol yedi

pran sadece italyan futbol için düzgün hoca, italyadan çiksan ne kadar dandik oldugunu herkes görebilir. fiorentina da fena degildi dedigin gibi

ayni zamanda hayatinda hiç bir sampiyonluk için yarisan takimi hocalik yapmadigi için yanlis tercihti

Birde forumda bu adamin hayatina aciyanlar vardi :D Yok esini kaybettigi yuzunden buyuk takimlari reddetmiste yok esi yuzunden takimi birakmista falan filan da :D o Gsc uyelerini gormek istiyorum su an :D

bu sene supercupi alacagiz eze eze fark bekliyorum

zuurt kupasini

ligi 82 puan ile champ

ve uefa kupasi ile kapatacagiz

sezona iyi baslayacagiz sonra biraz bocalayacagiz

ondan sonra tam gaz kupalara

prandelli tam bir efsane olacak bu kulüpte

öyle böyle degil

birlikte cok gulup agliyacagiz

adama resmen tapacagiz

millet bize gipta ile bakacak

bu mesajimi unutmayin ;)

Evet beyler unutmuyoruz renktasimizin mesajini :asd:

Ben şu şekilde düşünüyorum çok boş bir adam depil belki ama bizim hedeflerimiz ve Şampiyonlar Ligi Mücadelesi kendisine ağır geldi.

Zaten o sıralarda 1. hedefimiz Türkiye Ligi gibi saçma sapan açıklamalrda yapıp duruyordu.

Beceremeyeceğini anladığı anda da istifa etmek yerine tazminata oynadı.

Geri
Üst Alt