Degeri bilinmedi sinyorenin.
Belkide sampiyonlar ligini alabilecek bir kadro ve oyun yapısının temellerini atmaya baslamistiki adami gonderdiniz.

sen nasil beddua ettiysen Hamza hocamizin aklini oynattin seni affetmeyecegim agam.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dünyanın en kötü 2 td si prandelli ve hamza sırasıyla bize geldi , dünyanın en kötü 2 forveti umut , burak takımda , dünyanın en kötü başkanıda takımda bu kadar olmaz ki.

1 senedir takım bulamamış olması ilginç.. Oysa Parma,Atalanta,Fiorentina'da baya büyük işler yapmıştı ve MT'ye kadar yükselmişti. 2008 ve 2010'da rezil durumda olan biten İtalya MT'yi 2012'de tekrar Avrupa ve Dünya futboluna hatırlattı. 2014 yılı onun için kötü geçti..

Şaka maka gelirken kariyerini az-çok bildiğimden baya ümitliydim hatta ülkede devrim yapmasını bile bekliyordum çünkü daha önce yapmıştı. DK'dan hemen sonra bize gelmesi belki de doğru değildi. ŞL'ye katılmasak ve sadece ligde olsaydık belkide hala devam ediyordu. Ligde averajla 2. idi hatırladığım..

Adamın dibi. En azından sarbiyi kadro dışı bırakmıştı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prandelli futbolundan daha kotusu olmaz diyordum.Hamza prandellinin ayakkabisini silemez

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok la daha neler balık hafızalı mısınız 4-0,4-0 yenilip pozisyona dahi giremeden bundan fazla pozisyon verdiğimiz maçları ne çabuk unuttunuz. Bırakın şu her gelen rezilin ardından bir önceki rezili övmeyi.

Prandelliyi tekrar getirelim yanına da hamza valla ülke nüfusu 3 te bir düşer ekonomi rahatlar.

Geri
Üst Alt