Üye Görüşü Cesur Teknik Direktör Gerekli!

Bundan daha berbat kadro seçimi olamazdı. Senin iş yapacak kanatların Bruma, Olcan, Tarık kenarda yanındakine pas vermeyi bile beceremeyen Selçuk, Veysel oyunda..

İkili tartışmaya girmeden saygı cercevesinde yurutelim konuyu arkadaslar
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

Cesur diyerek dolaylı yoldan ftyi mi istiyorsun anlamadım.

Tövbeler tövbesi... :asd22: Size kalsa 15. haftada 4. TD ile anlaşmaya varırız zaten. :red:

Tövbeler tövbesi... :asd22: Size kalsa 15. haftada 4. TD ile anlaşmaya varırız zaten. :red:
Gercek futbolu Playstation ile karistiranlar olunca normal, adamlar 7/24 oyun oynayip sonra bu su niye olmuyor, neden benim dediklerimi yapmiyor diyorlar. Aglarmisin gulermisin.

Ben konuyu Murhan açtı sandım.

I am the one who knocks!

Şu takımın kenar oyuncusuz oynatan hocalardan bıktık usandık yeter artık !!!

ya görmüyolar yada oyuncu küstürmek istemiyolar ama bu burak selçuk nedir ya allah aşkına

CESUR TEKNİK DİREKTÖR

fatih-terim-galatasaray-1-6-real-madrid-mac-yorumu.jpg

hqdefault.jpg

Hem de yedikçe daha da ileri çıkanından.

Aynen fenerden real den 6 yiyecegime CL grubunda sonuncu olurum rezil korkak futbol oynarım hatta son iki macta kendi sahamda toplamda 10 sut cekemem daha iyi

ilk önce yönetim gerekli.bu iş bu yönetimle olmuyor.başkan hemen yönetimi değiştirmeli.bu hajroviç olayları bu transfer olaylarının sorumluları klupten uzaklaştırılmalı.bedava gomısı almayıp bu takımı buragın keyfine bırakan da gönderilmeli.prandelli de suç tabiki var ama düzeltecektir.

Adam ucuyor lan resmen. :D

Prandelli bana bir looser gibi gorunmeye basladi nedense son zamanlarda. Karizma adam, akıllı adam, pek çok olumlu özelliği var ama looser her zaman looser dir.

Prandelli zaten loser buraya gelmedende loserdi burada da loser. Buna inanmayan gitsin yabancı forumları karıstırsın biraz. Prandelli lokum gibi adam vur kafasna al ekmegini. Futbolcular bayılır boyle hocaya.

Ancak ve ancak Alman ekolü düşüşe geçtiğinde Alman teknik direktör alabiliriz.Galiba öyle bir şey mümkün görünmüyor.Düşüşte olan ekolleri takipteyiz bakalım.

benim anlamadigim, Izlandayi cok güzel devirdik, de Anderlecht e deviremedik mi problem oluyor ?

Basbaya belli, Prandelli burak a 30 yasinda sut atmasini, bos yere kosmasini, ofsayt da durmayacagini ögretecek degil. Mecbur onlar ile devam etmeli, yani siz kovun diyorsunuz da, dün Ballotelli bugün Burak olunca, ben daha cok adama aciyorum

Geri
Üst Alt