Üye Görüşü Cesur Teknik Direktör Gerekli!

Keşke taraftarları değiştirmenin de bir yolu olsa.

Bence hem cesur hemde formayı adaletli dağıtacak bir hoca lazım.

Tuchel'i getirebilsek süper olacaktı.

katılıyorum bir deyim gibi etliye sütlüye karışmazsa olmaz bu iş sabriyi felan kesti aha dedim bu adam birşeyler yapacak felan diye ama öyle değilmiş

Olcan' a taktı bir de.. Sanki elimizde alternatif çok var da..

acaba sözleşme imzalanırken bu oyuncuları oynatmak zorundasın diye bir madde mi koyuyorlar artık bundan şüphe etmeye başladım:confused: bizim gibi sıradan taraftar takımın eksik yönlerini yetersiz ve formsuz oyuncuları kabak gibi görürken nasıl olur da ne olursa olsun sonuçta kariyeri olan bir teknik adam nasıl göremez anlamadım:38573: hadi mancini verilen sözler tutulmadığı istediği oyuncular alınmadı diye çekti gitti ama prandelli takımın potansiyelini oyuncuları bilerek geldi buna rağmen en ufak bir ilerleme yok takımda bide bu takım kesinlikle hazırlık kampında çalışmamış bu çok belli anderlectin 18 lik adamları arı gibi çalıştılar kondisyonlarıyla ezdiler bizi eğer parandelli de önümüzdeki 3 haftada yine aynı adamlarda ve aynı dizilişe devam ederse çok sıkıntı yaşayacağız

Fatih'i istifaya davet eden, Lucescu'yu ıslıklayan taraftar topluluğunun Prandelli'ye dayanamaması çok normal. Gönder Prandelli'yi gelsin Trandelli sonra onu gönder başka biri gelsin. Bu böyle gider sonra istikrardan bahsedelim. Yazık.

Fatih'i istifaya davet eden, Lucescu'yu ıslıklayan taraftar topluluğunun Prandelli'ye dayanamaması çok normal. Gönder Prandelli'yi gelsin Trandelli sonra onu gönder başka biri gelsin. Bu böyle gider sonra istikrardan bahsedelim. Yazık.

1. Kendi evinde, kendi taraftarin önünde oynuyorsun,
2. Karsin'daki takim Anderlecht,
3. Yas ortalamasi 23 bile olmayan bir takim,
4. Kanat oyuncularin varken ve 1, 2, 3'ü de göz önünde bulundurarak: 3'lü orta saha ile cikiyorsun saha'ya ...

Görünen köy klavuz istemez. Eger böyle gidicekse Prandelli kis aylarini görmez malesef.

İyi gün taraftarları yine ortaya çıktı..

4. yıldızınız da batsın, UEFA kupanız çatlasın. Daha 3 maç oldu LAN! Hemen gönderelim adamı.

Abi 2-3 sene CM-FM oynayan kendini futbol biliyorum sanıyor ya uyuz oluyorum

Gönderelim hatta çarmıha gerelim. Çıktı yine boş fikirler ortaya.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Şu takıma kanatsız futbol oynatmayın arkadaş.
Bıktık artık kanatsız futbol seyretmekten.

Melo-Dzemaili(Selçuk)

Olcan-Sneijder-Bruma

Pandev(Burak)

Muslera
Tarik Semih Chedjou Telles
Dzemaili Melo
Olcan Sneijder Bruma
Pandev

Çokmu zordu şu kadroyu çıkarmak???

Lig başlamadan da yazmıştım.
Prandelli'nin işi çok zor 3-4 senelik dilimde çok kötü bir kadro mühendisliği yapılmış,bunu kısa sürede dünya üzerinde tersine çevirebilecek hiç bir hoca yok.
Bu kadar kısa süre için de bu adamın da başını yemeyelim biraz sabır.
İstediği mentaliteyi oturtması için zamana ihtiyacı var.
Tek arzum hazırlık maçlarında da oynattığı 4-2-3-1 taktiğine dönmesi.
Zorlu deplasmanlarda ya da zorlu rakiplere karşı 3 orta saha cıkabiliriz ama dünkü taktiği oynayacak bek oyuncularımız yok malesef.
Böyle olunca oyun ortaya sıkışıyor,merkezde ki oyuncularda cok kötü oynayınca hiç güzel oynayamadık.
Umarım hoca dünkü maçtan gerekli dersleri çıkartmıştır.
Israr ederse durum vahim ama.

Hayatımda gördüğüm en saçma konu olmuş bu daha 3. resmi maçı adamın direk bu konu açılmış neyin kafası bu anlamış değilim adamn ne yapsın eldekiler belli adama sanki milyon dolarlık transfer bütçesi verdiler saçma sapan konuşuyorsunuz neymiş Burakla Selçuk'u oynatıyormuş len kadroda kim var onların kalitesinde Yekta ile Umut'u mu oynatsın ben eminim bu konuyu açanda 18 yaş altı filandır yoksa akli dengesini sorgularım bu konuyu açanın.

Trabzon kadar olamadık. Hoca geldi baktı ki bu kadrodan cacık olmayacak, 21-22 gibi bir topcu yollayıp, kaliteli oyuncular aldılar. Bir anda enkaz takım sampiyonluga oynayabilecek kaliteye geldi.

Bizde gecen sezonki rezalet futbol sezonundan sonra kimler gitti, yerlerine kimler geldi ?

Kimse kendini kandırmasın. Hem hoca cesur degil, hem yönetim futbolu zerre bilmiyor, hemde takım bitik. Şansımız var ise bu sene Bjk veya Ts'den biri şampiyon olurda fb'liler karsımızda konusamaz.

Bize;

1-Futboldan anlayan bir Yönetim
2-Yeniliklere acık, cesur bir hoca
3-Kaliteli topcular lazım.

Gereksiz kontrollü oynadık.
Ne gerek var aynı anda Melo Selçuk Dzemaili'ye?

Cesur TD falan gerekli değil, adam gibi mantıklı işler yapan TD gerekli. Hatta Mancini zamanında da demiştim, bize futboldan değil futbolcudan anlayan TD gerekli. Emin olun öylesi daha başarılı olur. Prandelli mantıklı başladı, saçma sapan devam ediyor. Çok erken hayal kırıklığı yaratmaya başladı. Pek ışık yok gibi ama bakalım düzelecek mi..

Geri
Üst Alt