Üye Görüşü Cesur Teknik Direktör Gerekli!

Fatih'i istifaya davet eden, Lucescu'yu ıslıklayan taraftar topluluğunun Prandelli'ye dayanamaması çok normal. Gönder Prandelli'yi gelsin Trandelli sonra onu gönder başka biri gelsin. Bu böyle gider sonra istikrardan bahsedelim. Yazık.

Suda var ama Lucescu FT falan Prandelliyi donunda sallar. Prandelli iyi hoca degil. İyi bir insan olabilir ama gs taraftarını ilgilendirmez bu. Su forumda prandelliyi destekleyenler dahi ne kadar hatalar yaptıgının farkında. Futbol cok komplike bir oyun degil. Hatalı kadroyu sistemi 12 yasındaki cocuk bile anlıyor. Herif tutturmus selcukla cemali ile 4-1-2-1-2 oynamaya calısıyor. Bu adam iyi hoca falan degil kimse hikaye anlatmasın.

Son düzenleme:
Suda var ama Lucescu FT falan Prandelliyi donunda oynatır. Prandelli iyi hoca degil. İyi bir insan olabilir ama gs taraftarını ilgilendirmez bu. Su forumda prandelliyi destekleyenler dahi ne kadar hatalar yaptıgının farkında. Futbol cok komplike bir oyun degil. Hatalı kadroyu sistemi 12 yasındaki cocu bile anlıyor. Herif tutturmus selcukla cemali ile 4-1-2-1-2 oynamaya calısıyor. Bu adam iyi hoca falan degil kimse hikaye anlatmasın.
Prandelli yı donunda sallayan ft nin neler yaptığını nasıl bir taktik bilgiye sahip olduğunu gördük. Cidden komiksiniz.. Adam boş olduğu için İtalya milli takımını çalıştırdı, o göreve getirildi ya da fiorentina dayken ki durumu....

Hatalar yapıyor mu? evet. Ne zaman 4231 benzeri bir şey oynayacak o zaman başarılı olacak. Göreceğiz.

Prandelli yı donunda sallayan ft nin neler yaptığını nasıl bir taktik bilgiye sahip olduğunu gördük. Cidden komiksiniz.. Adam boş olduğu için İtalya milli takımını çalıştırdı, o göreve getirildi ya da fiorentina dayken ki durumu....

Hatalar yapıyor mu? evet. Ne zaman 4231 benzeri bir şey oynayacak o zaman başarılı olacak. Göreceğiz.

Ciddiye alma onu geçmiş mesajlarına bak bi 3 sene önceki:)

Ben donunda sallar derken farklı acıdan konustum. Benim Prandelliyi ft ile lucescu ile karsılastırmam icin galatasaraya verdigi biseyler gormem lazım. Suana kadar prandellinin yaptıgı sıfıra sıfır elde var sıfır.

Italya milli takımının basına getirilmis olması iyi hoca oldugunu gostermez. Hiddinkte turk milli takımının basına getirildi ve basarısız oldu bu durumda kotu bir hoca mı? Italya ligini iyi oldugu zamanlarda takıp ederdim. Fiorentinadan nasıl kovuldugunuda biliyorum. Tarihin en kotu derecelerinden birini alarak 11. oldular.

Prandellinin iyi bir hoca oldugunu soyleyebilmek icin ilk once olumlu birseyler gormek lazım.

Ben donunda sallar derken farklı acıdan konustum. Benim Prandelliyi ft ile lucescu ile karsılastırmam icin galatasaraya verdigi biseyler gormem lazım. Suana kadar prandellinin yaptıgı sıfıra sıfır elde var sıfır.

Italya milli takımının basına getirilmis olması iyi hoca oldugunu gostermez. Hiddinkte turk milli takımının basına getirildi ve basarısız oldu bu durumda kotu bir hoca mı? Italya ligini iyi oldugu zamanlarda takıp ederdim. Fiorentinadan nasıl kovuldugunuda biliyorum. Tarihin en kotu derecelerinden birini alarak 11. oldular.

Prandellinin iyi bir hoca oldugunu soyleyebilmek icin ilk once olumlu birseyler gormek lazım.

Neden göstermez? Her hoca İtalya milli takımının başına getiriliyor mu? Mesela mancini city i şampiyon yaptı ama italya milli takımı başına getirilmedi boşta olmasına rağmen. Ha ama sen mancini yi de beğenmezsin nasılsa. kendi kendinle çelişiyorsun farkında değilsin. başarısız olan her antrenör "kötü antrenör olmaz" tezini hiddink ile sağlamlaştırırken diğer taraftan prandelli ye bindiriyorsun.

boş konuşma. burada karmaşa yaratmaya çalışıyorsun.

Fiorentina'nın yükselişi 2007-08 sezonunda da devam etti. İlk 12 hafta mağlubiyet yüzü görmeyen Menekşeler, ligi 66 puanla 4. sırada tamamladı ve üçüncü eleme turundan itibaren Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya hak kazandı. UEFA Kupası'nda ise yarı finale kadar çıkılmasına rağmen, finale yükselme şansı Rangers karşısında penaltılarda alınan 4-2'lik sonuçla kaybedildi.İtalyan teknik adam bu başarılarının ardından İtalya'da 2008 yılının En İyi Teknik Direktör ödülüne layık görüldü.

Prandelli yönetimindeki Fiorentina, 2008-09 sezonunu da bir önceki sezon olduğu gibi 4. sırada noktaladı. Takım o sezon Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında üçüncü olarak, UEFA Kupası'nda yoluna devam etmesine karşın Son 32 turunda Ajax'a elenmekten kurtulamadı. Ertesi sezon ise Prandelli, takımına Fiorentina'nın başında olduğu süre boyunca en kötü lig performansını yaşattı. Ligi 47 puanla 11 sırada tamamlayan Menekşeler, Şampiyonlar Ligi'nde ise aralarında Liverpool ve Olympique Lyon'un da bulunduğu E Grubunu 15 puanla lider tamamlayarak üst tura yükseldi. Fiorentina grup aşamasında Liverpool'u her iki maçta da mağlup etmeyi başardı. Son 16 turunda karşılaştığı daha sonra finale kadar yükselecek olan Bayern Münih'e ise deplasman golü dezavantajı nedeniyle elendi

iyi ki takip ediyormuşsun yoksa ne olacaktı.. ha "kovulmak" ise kriter ft de kovulmuştur.. ama dediğim gibi amacın başka senin, milleti galeyana getirip karıştırma peşindesin. Galatasaraylı olmadığın net bence.

Son düzenleme:
Lucescu ilk sezonu icin Emre-Okan ikilisini zamaninda takimdan kovsak sampiyonduk demisti.

Boyle takim icinde takim olmus kankileri yerlerine daha iyisi mi var demeden kovacak cesur bir teknik direktor ve yonetime ihtiyac var.

Trabzon kadar olamadık. Hoca geldi baktı ki bu kadrodan cacık olmayacak, 21-22 gibi bir topcu yollayıp, kaliteli oyuncular aldılar. Bir anda enkaz takım sampiyonluga oynayabilecek kaliteye geldi.

Bizde gecen sezonki rezalet futbol sezonundan sonra kimler gitti, yerlerine kimler geldi ?

Kimse kendini kandırmasın. Hem hoca cesur degil, hem yönetim futbolu zerre bilmiyor, hemde takım bitik. Şansımız var ise bu sene Bjk veya Ts'den biri şampiyon olurda fb'liler karsımızda konusamaz.

Bize;

1-Futboldan anlayan bir Yönetim
2-Yeniliklere acık, cesur bir hoca
3-Kaliteli topcular lazım.

Galatasaray da 21-22 topçu almayı bilirdi de gelecek sene UEFA mali yapıyı inceleyip birader sen FFP sağlayamıyorsun dediğinde ne olacaktı? O zamanda alınanların 10 tanesi iyi top oynadı gerisi niye alındı yönetim istifa denilecekti.

Neden göstermez? Her hoca İtalya milli takımının başına getiriliyor mu? Mesela mancini city i şampiyon yaptı ama italya milli takımı başına getirilmedi boşta olmasına rağmen. Ha ama sen mancini yi de beğenmezsin nasılsa. kendi kendinle çelişiyorsun farkında değilsin. başarısız olan her antrenör "kötü antrenör olmaz" tezini hiddink ile sağlamlaştırırken diğer taraftan prandelli ye bindiriyorsun.

boş konuşma. burada karmaşa yaratmaya çalışıyorsun.

iyi ki takip ediyormuşsun yoksa ne olacaktı.. ha "kovulmak" ise kriter ft de kovulmuştur.. ama dediğim gibi amacın başka senin, milleti galeyana getirip karıştırma peşindesin. Galatasaraylı olmadığın net bence.

Hayır okudugunu bile anlayamıyorsun o nedenle acıklayayım.

Hiddink iyi bir teknik direktor ancak burada basarısız oldu. Cunku burası oyle kolay basarılı olunabilecek yer degil. Prandelli ise İtalya milli takımında final oynadı bana gore tamamen sanstı bu basarı. Basarılı olmus olması iyi bir hoca oldugunu gostermez. Nitekim gecmis dunya kupasında rezil bir oyunla gruptan cıkamadı. Fiorentina kariyerine iyi basladı dogru ancak fiorentina zaten o donem kadro olarak italyanın top 4 takımından biriydi. O ligde 4. olmak ciddi bir basarı degildir ama fiorentinayı 11. yapmak ciddi bir basarısızlıktır.

Ben iyi bir hoca oldugunu dusunmuyorum. Sen dusunmeye devam edebilirsin.

Hiddink iyi bir teknik direktor ancak burada basarısız oldu. Cunku burası oyle kolay basarılı olunabilecek yer degil. Prandelli ise İtalya milli takımında final oynadı bana gore tamamen sanstı bu basarı. Basarılı olmus olması iyi bir hoca oldugunu gostermez. Nitekim gecmis dunya kupasında rezil bir oyunla gruptan cıkamadı. Fiorentina kariyerine iyi basladı dogru ancak fiorentina zaten o donem kadro olarak italyanın top 4 takımından biriydi. O ligde 4. olmak ciddi bir basarı degildir ama fiorentinayı 11. yapmak ciddi bir basarısızlıktır.

aziz yıldırım gibi final oynayanlara, kupa kazananlara "şans" demen bir şeylerin göstergesi bence :asd22:

ben gayet iyi anlıyorum seni merak etme. benim gibi diğer arkadaşlar da çok iyi anlıyorlar :hat:

Fiorentina Prandelli'den önceki sezon küme düşüyordu adam oradan aldı takımı. Atıyorsun bari destekli at.

tapatalk

Prandelli beni çok şaşırttı 4-2-3-1 oynar ve baskılı oynar sanıyordum,klasik italyan bekliyor 11 kişi geride.

Sen o sezon fiorentinanın kadrosunu biliyormusun?
Yok bilmiyorum anlat biraz.

Küme düşme adayı takımı alıp nerelere gerirmiş hala bıdı bıdı. Transferle yaptıysa iyi kadro kurduysa o da Prandelli'nin başarısıdır.

Başarılı olunca iyi kadro başarısız olunca kötü hoca. Klasik çamur atma zihniyeti.

tapatalk

Yok bilmiyorum anlat biraz.

Küme düşme adayı takımı alıp nerelere gerirmiş hala bıdı bıdı. Transferle yaptıysa iyi kadro kurduysa o da Prandelli'nin başarısıdır.

Başarılı olunca iyi kadro başarısız olunca kötü hoca. Klasik çamur atma zihniyeti.

tapatalk

Parasını Prandelli mi vermis iyi kadronun? O zaman Galatasaraydada iyi kadro kursaymıs?

O donem fiorentinada Luca Toni Pazzini Frey Ujfalusi Bojinov Jorgensen Montolivo Gamberini gibi oyuncular vardı.İtalyanın top 4 takımından biriydi. Sene sonunda zaten sike olayları nedeniyle 9.luga kadar dusurulduler.

Az daha kume dusecek takımı alıp 4. yaptı dıyorsun da bunu demeden once bir yuzunu astarını arastır bos konusma. FT de bizi neredeyse kume dusecegimiz sezondan sonra aldı sampıyon yaptı bu sadece FT nin basarısı mı yoksa Unal Aysalın ve arkasındaki yonetiminmi.

Prandelliyi savunucm diye sacmalıyorsun. Ben adama sans verilmesin demiyorum zaten. Surada teknik direktoru suan degistirsek bundan iyi olmaz zaten durumumuz ama ben Prandelli cok iyi hoca duzelticek durumu diyerek umut tacirligi yapanlara karsıyım.

Prandelli hangi kupayı kazandı?

bu mu yani? bir insanın iyi hoca olup olmaması kupaya göre mi değerlendirilir? adam kaç tane büyük takım çalıştırdı. italya milli takımında finalde ispanya ya kaybetti ki o ispanya şimdinin basketbolda amerika milli takımı gibiydi. son dünya kupasında başarısız olan büyük ülke takımlarının bütün hocaları "leş" mi yani?

sence mancini iyi hoca mıydı? ingiltere şampiyonluğu yaşamış. ha sen ona da dersin o kadroyu şampiyon yapmasa şaşardım zaten diye..

peki tuchel ya da bielsa nın da kupası yok. bunlar da kötü antrenörler mi? veyahut sadece kupa kazanan antrenörler mi iyi antrenör oluyor. bu mu kriter.

cidden zaman kaybısın hocam. sağlam donelerle gelecek konuşacaksan her türlü varım. ama böyle yaklaşımlarla geleceksen cevap vermeyeceğim daha.

Parasını Prandelli mi vermis iyi kadronun? O zaman Galatasaraydada iyi kadro kursaymıs?

O donem fiorentinada Luca Toni Pazzini Frey Ujfalusi Bojinov Jorgensen Montolivo Gamberini gibi oyuncular vardı.İtalyanın top 4 takımından biriydi. Sene sonunda zaten sike olayları nedeniyle 9.luga kadar dusurulduler.

Az daha kume dusecek takımı alıp 4. yaptı dıyorsun da bunu demeden once bir yuzunu astarını arastır bos konusma. FT de bizi neredeyse kume dusecegimiz sezondan sonra aldı sampıyon yaptı bu sadece FT nin basarısı mı yoksa Unal Aysalın ve arkasındaki yonetiminmi.

Prandelliyi savunucm diye sacmalıyorsun. Ben adama sans verilmesin demiyorum zaten. Surada teknik direktoru suan degistirsek bundan iyi olmaz zaten durumumuz ama ben Prandelli cok iyi hoca duzelticek durumu diyerek umut tacirligi yapanlara karsıyım.
Sen umut tacirlerine falan karşı değilsin direkt Prandelli'ye karşısın fikrini de saçma argümanlarla savunuyorsun.

Senin mantığınla bakarsak yeryüzünde başarılı hoca kalmaz, mantığa bak parasını Prandelli mi vermiş.... Herhalde FM'deki gibi takım toplayıp taktik indirip başarılı olunacağını falan sanıyorsun.

tapatalk

bu mu yani? bir insanın iyi hoca olup olmaması kupaya göre mi değerlendirilir? adam kaç tane büyük takım çalıştırdı. italya milli takımında finalde ispanya ya kaybetti ki o ispanya şimdinin basketbolda amerika milli takımı gibiydi. son dünya kupasında başarısız olan büyük ülke takımlarının bütün hocaları "leş" mi yani?

sence mancini iyi hoca mıydı? ingiltere şampiyonluğu yaşamış. ha sen ona da dersin o kadroyu şampiyon yapmasa şaşardım zaten diye..

peki tuchel ya da bielsa nın da kupası yok. bunlar da kötü antrenörler mi? veyahut sadece kupa kazanan antrenörler mi iyi antrenör oluyor. bu mu kriter.

cidden zaman kaybısın hocam. sağlam donelerle gelecek konuşacaksan her türlü varım. ama böyle yaklaşımlarla geleceksen cevap vermeyeceğim daha.

Hocam sen okudugunu anlayamıyorsun. Sen dedinki final oynayanlara kupa kazananlara sans diyorsun. Bende dedim ki Prandelli hangi kupayı kazanmıs?

Ben kupa kazanmayan hoca kotudur diye bir iddaam yok oyle birsey yazmadımda. Tuchel de Bielsa da Mancini de Prandelliden cok daha iyi hocalar. benim onların hocalıgınada lafım yok.

Prandelliyi savunucam diye sacma sacma yazıyorsun buraya. İs futbola gedi mi yok efendim final oynadı yok fiorentinayı 4. yaptı deyip sıyırmaya calısıyorsun. İsin derinine inelim diyorum sana neden begenmedigimi anlatıyorum Prandelliyi onun uzerine kupa kazananlara sans diyorsun gibi sacma sapan bir mesaj atıyorsun :D Ki prandellinin dogru durust kupasıda yok zaten.

Sen umut tacirlerine falan karşı değilsin direkt Prandelli'ye karşısın fikrini de saçma argümanlarla savunuyorsun.

Senin mantığınla bakarsak yeryüzünde başarılı hoca kalmaz, mantığa bak parasını Prandelli mi vermiş.... Herhalde FM'deki gibi takım toplayıp taktik indirip başarılı olunacağını falan sanıyorsun.

tapatalk

Bos konusacagına sacma argumanları curut o zaman. Prandelli kume dusecek takımı 4. yapti dıyorsun bende diyorumki o zaman Ligin en iyi 3-4. kadrosuydu Fiorentinanın ki. Yani 4 olmak basarı degilki o kadro icin normal sonuc. İsin derinine inmezsen dogru dusunemezsin.

Geri
Üst Alt