Ceyhun Yıldızoğlu | Eski Koç

Cevap: Ceyhun Yıldızoğlu | Koç

bu adam bu seferde gitmeyecekse ne zaman gidecek arkadaş bırak artık yakamızı

yok mu bu adamın twitter adresi falan yüklenelim....

Aldıgın para zıkkım haram olsun, şu takımın içine anca sen edebilirdin.

ben artık bu adama kızmıyorum. bu adamda gurur yok onu anladımda. onca beceriksizligine ragmen bu adamı başımızda tutan yönetim 10 kat daha sucludur.

ben hakkımı helal etmiyorum ceyhuna...

Bu adam başımızda olduğu sürece sadece Türkiye kupasını alabiliriz demiştim sağolsun beni haksız çıkarmıyor.Sahada aynı anda Tina-Işıl,Epiphany ve Diana bulunuyor fakat hücumu sadece Diana yönlendiriyor.Öyle bir takım ve koç düşünün ki kadın basketbolunun Messi'si denen bir basketbolcu çaresizliğe bürünüyor.Diana bugün çok mu istedi başarısız atış yaparken üst üste dış atış denemeyi ? Hayır bizim über koçumuz ilk devrede rakibini Epiphany ve Diana ikilisinin çembere giderek aldığı faul veya içeriyi zorlayıp Tina'ya indirdiği toplarla yağmur gibi sayı atmışken ikinci devre Epiphany'e topa dokunursan ağzına biber sürerim demiş olacak ki bütün toplar Diana'da ve üçlük deniyor.Egle,Matic,Tina şu üçünden ne medet umarak kadroya kattın cidden çok merak ediyorum şu üçüne para harcayana kadar erkek basketbol takımımıza duvar gibi 5 numara alırdık.Kovulmadığı sürece gitmeyecek bu adam takımın başından ve yönetimin de kovmaya niyeti yok.Tek umut taraftarın salonda ortak tepkisi.Taraftar isterse yapılmayacak şey yoktur.

Bu adam başımızda olduğu sürece sadece Türkiye kupasını alabiliriz demiştim sağolsun beni haksız çıkarmıyor.Sahada aynı anda Tina-Işıl,Epiphany ve Diana bulunuyor fakat hücumu sadece Diana yönlendiriyor.Öyle bir takım ve koç düşünün ki kadın basketbolunun Messi'si denen bir basketbolcu çaresizliğe bürünüyor.Diana bugün çok mu istedi başarısız atış yaparken üst üste dış atış denemeyi ? Hayır bizim über koçumuz ilk devrede rakibini Epiphany ve Diana ikilisinin çembere giderek aldığı faul veya içeriyi zorlayıp Tina'ya indirdiği toplarla yağmur gibi sayı atmışken ikinci devre Epiphany'e topa dokunursan ağzına biber sürerim demiş olacak ki bütün toplar Diana'da ve üçlük deniyor.Egle,Matic,Tina şu üçünden ne medet umarak kadroya kattın cidden çok merak ediyorum şu üçüne para harcayana kadar erkek basketbol takımımıza duvar gibi 5 numara alırdık.Kovulmadığı sürece gitmeyecek bu adam takımın başından ve yönetimin de kovmaya niyeti yok.Tek umut taraftarın salonda ortak tepkisi.Taraftar isterse yapılmayacak şey yoktur.

heralde çok barça maçını izliyo bizim koç, messi harikalar yaratıp kaç kez barçayı ipten almıştı. sanırım diana'nın tek başına maç aldıracağını düşünüyo. yani basketbol koçu olduğundan şüphe duyuyorum. ya da azizin adamı olabilir

ne tepkisi fb lig maçında ceyhun istifa dedi bir grup ultraslan hemen susturdu

heralde çok barça maçını izliyo bizim koç, messi harikalar yaratıp kaç kez barçayı ipten almıştı. sanırım diana'nın tek başına maç aldıracağını düşünüyo. yani basketbol koçu olduğundan şüphe duyuyorum. ya da azizin adamı olabilir

messi tek başına messi olmuyorki xavisi iniestası dan alvesi filan neler yapıyor. messinşn arjantindeki hali buna örnektir. taurasi şu takımın icinde sıradan gözükmeye başladı artık.

istipha

Koc sinifta kaldi,hic uzatmanin alemi yok,bu kacinci yenilgi bu sekilde fizik acidan hazirliyamiyor net bir sekilde son periyotlarda sürekli düsüyoruz oyundan,kesinlikle yeni bir koc ile anlasilmali ve bugüne kadar emekleri icin tesekkür edilmeli.

”Dışardaki insanlar beni eleştirebilirler,tepki verebilirler.Bu benim için çok önemli değil.Seyircimizin verdiği tepkiye gelince,onlar bizim içimizden insanlar.Zaman zaman üzülüyorum ama içimizden insanların verdiği tepki beni pek fazla yıpratmaz.

Ceyhun Yıldızoğlu

Geçmiş olsun.:o

hey coach,snn yüzünde ceza aldım burda , istifa etmessen yine ceza alıcam heralde.

Dışarıdan gelen tepkiler yıpratmıyor,içeriden gelen tepkiler yıpratmıyor,o zaman hangi tepki yıpratıyor hocam sizi,sizi bilmem ama sizin bizi yıpratmaya hakkınız yok.

Yapıcağın yoruma osursunlar.Yüssüzlükte sınır tanımam diyor adam resmen.

Geri
Üst Alt