Bu adam başımızda olduğu sürece sadece Türkiye kupasını alabiliriz demiştim sağolsun beni haksız çıkarmıyor.Sahada aynı anda Tina-Işıl,Epiphany ve Diana bulunuyor fakat hücumu sadece Diana yönlendiriyor.Öyle bir takım ve koç düşünün ki kadın basketbolunun Messi'si denen bir basketbolcu çaresizliğe bürünüyor.Diana bugün çok mu istedi başarısız atış yaparken üst üste dış atış denemeyi ? Hayır bizim über koçumuz ilk devrede rakibini Epiphany ve Diana ikilisinin çembere giderek aldığı faul veya içeriyi zorlayıp Tina'ya indirdiği toplarla yağmur gibi sayı atmışken ikinci devre Epiphany'e topa dokunursan ağzına biber sürerim demiş olacak ki bütün toplar Diana'da ve üçlük deniyor.Egle,Matic,Tina şu üçünden ne medet umarak kadroya kattın cidden çok merak ediyorum şu üçüne para harcayana kadar erkek basketbol takımımıza duvar gibi 5 numara alırdık.Kovulmadığı sürece gitmeyecek bu adam takımın başından ve yönetimin de kovmaya niyeti yok.Tek umut taraftarın salonda ortak tepkisi.Taraftar isterse yapılmayacak şey yoktur.