ceza almış üyeler

Ben ne küfür, ne hakaret ettim. Sadece bir futbolcumuzu eleştirip, kendisi ile ilgili kötü bir temenni de bulundum diye 3 ay ceza yedim.
Benden daha ağır konuşan, hatta küfür ve hakaret eden kişiler (hepsinin ekran görüntüsü mevcut) onlar hiç bir şekilde ceza almıyor. Birilerine vermişler yetkiyi istedikleri gibi at koşturuyorlar burada. Muhabbeti olanlara inisiyatif gösterip, muhabbeti olmayanları direkt olarak banlıyorlar. Ekşi sözlükte bu yapılan kayırma ile ilgili başlık açacaktım ama buranın reklamını yapmaya değmez. Ergen topluluğuna verilen yetki ile yönetilen bu gsc'ye 14 senedir üyeymişim. Şu an sadece ara ara canım sıkıldıkca öylesine bakmaya geldiğim bir yer.

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekran görüntülerini bekliyoruz.

konumun kitlenmesine sebep olacak söylemlerden kaçınalım lütfen

Ömer Eliaçık
gibi şikayetlerinizi Tebrikler, Öneriler, Şikayetler başlığına yapınız.

Basel-trabzon maçına şikeli maç bizim lig köy ligi dedim diye ceza yemişim. 😂😂 Küfür,hakaret tamam da bazı şeylerin gerçekten abartıldığını düşünüyorum.

Bana bir ara 1 saat ceza verin de forum nasıl gözüküyor, ne olacak göreyim. Yalnız maksimum 3 saat @Alper Altun @Recep Buruk
en az 1 gunden basliyor
Basel-trabzon maçına şikeli maç bizim lig köy ligi dedim diye ceza yemişim. 😂😂 Küfür,hakaret tamam da bazı şeylerin gerçekten abartıldığını düşünüyorum.
Bu bana niye hic inandirici gelmedi? Ceza yediysen kesin baska bir mesajindan dolayidir gibime geliyor da suan o raporu da arayasim yok dogruyu soylemek gerekirse.

Ben ne küfür, ne hakaret ettim. Sadece bir futbolcumuzu eleştirip, kendisi ile ilgili kötü bir temenni de bulundum diye 3 ay ceza yedim.
Benden daha ağır konuşan, hatta küfür ve hakaret eden kişiler (hepsinin ekran görüntüsü mevcut) onlar hiç bir şekilde ceza almıyor. Birilerine vermişler yetkiyi istedikleri gibi at koşturuyorlar burada. Muhabbeti olanlara inisiyatif gösterip, muhabbeti olmayanları direkt olarak banlıyorlar. Ekşi sözlükte bu yapılan kayırma ile ilgili başlık açacaktım ama buranın reklamını yapmaya değmez. Ergen topluluğuna verilen yetki ile yönetilen bu gsc'ye 14 senedir üyeymişim. Şu an sadece ara ara canım sıkıldıkca öylesine bakmaya geldiğim bir yer.

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su mesajindan dolayi bir de yonetici arkadaslar arastirdi. Hic bir rapor bulamayinca belki gecen sene mi diye dusunduk sonra baktik 2023 yilinda aldigin cezayi anlattigini gorduk. Bu neyin kuyruk acisi. Aylardir bunu icinde mi sakliyordun da simdi durduk yere bize laf atar oldun?

Senin attigin mesaji arkadaslar buldu. Kazimcan'in bir macta sekerek oyundan cikmasi sonrasi insallah sezonu kapatmistir sakatligi ciddidir diye mesajdan ceza aldin. Ondan dolayi da yaklasik 2 ay forum sana engellenmis.

Senden bedava reklam ihtiyacimiz olacagina zarar edelim daha iyi, bu durumda ekrana bakman bile bize rahatsizlik verir o yuzden eksi sozlukte takilabilirsin senin gibilerin yeri anca oyle yerlere layik cunku.

Geçen adam icardi için yakışmıyorsun bu formaya git bu takımdan vs yazmış. Bende hocana laf yap kafa acma dedim diye 1 gün myc yedim. @Ata B. Oğuz sağolsun 😂 sebep provokasyonmuş.
Myc verilmemiş, uyarı kotanız dolduğu sebebiyle sistem tarafından myc'ye dönüştürülmüş size. Yoksa uyarı almışsınız sadece.

CEZALILAR vs BU KONUDA GSC
smoke2.gifpointleave.gif

Geri
Üst Alt