Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.268
- 16.253
- 1.578
#FreeEmreZeytinli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ekran görüntülerini bekliyoruz.Ben ne küfür, ne hakaret ettim. Sadece bir futbolcumuzu eleştirip, kendisi ile ilgili kötü bir temenni de bulundum diye 3 ay ceza yedim.
Benden daha ağır konuşan, hatta küfür ve hakaret eden kişiler (hepsinin ekran görüntüsü mevcut) onlar hiç bir şekilde ceza almıyor. Birilerine vermişler yetkiyi istedikleri gibi at koşturuyorlar burada. Muhabbeti olanlara inisiyatif gösterip, muhabbeti olmayanları direkt olarak banlıyorlar. Ekşi sözlükte bu yapılan kayırma ile ilgili başlık açacaktım ama buranın reklamını yapmaya değmez. Ergen topluluğuna verilen yetki ile yönetilen bu gsc'ye 14 senedir üyeymişim. Şu an sadece ara ara canım sıkıldıkca öylesine bakmaya geldiğim bir yer.
2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen moderasyon musunEkran görüntülerini bekliyoruz.
Sen moderasyon musunSen moderasyon musun
DeğilimSen moderasyon musun
en az 1 gunden basliyorBana bir ara 1 saat ceza verin de forum nasıl gözüküyor, ne olacak göreyim. Yalnız maksimum 3 saat @Alper Altun @Recep Buruk
Bu bana niye hic inandirici gelmedi? Ceza yediysen kesin baska bir mesajindan dolayidir gibime geliyor da suan o raporu da arayasim yok dogruyu soylemek gerekirse.Basel-trabzon maçına şikeli maç bizim lig köy ligi dedim diye ceza yemişim.Küfür,hakaret tamam da bazı şeylerin gerçekten abartıldığını düşünüyorum.
O zaman kalsınen az 1 gunden basliyor
Bu bana niye hic inandirici gelmedi? Ceza yediysen kesin baska bir mesajindan dolayidir gibime geliyor da suan o raporu da arayasim yok dogruyu soylemek gerekirse.
Ben ne küfür, ne hakaret ettim. Sadece bir futbolcumuzu eleştirip, kendisi ile ilgili kötü bir temenni de bulundum diye 3 ay ceza yedim.
Benden daha ağır konuşan, hatta küfür ve hakaret eden kişiler (hepsinin ekran görüntüsü mevcut) onlar hiç bir şekilde ceza almıyor. Birilerine vermişler yetkiyi istedikleri gibi at koşturuyorlar burada. Muhabbeti olanlara inisiyatif gösterip, muhabbeti olmayanları direkt olarak banlıyorlar. Ekşi sözlükte bu yapılan kayırma ile ilgili başlık açacaktım ama buranın reklamını yapmaya değmez. Ergen topluluğuna verilen yetki ile yönetilen bu gsc'ye 14 senedir üyeymişim. Şu an sadece ara ara canım sıkıldıkca öylesine bakmaya geldiğim bir yer.
2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Myc verilmemiş, uyarı kotanız dolduğu sebebiyle sistem tarafından myc'ye dönüştürülmüş size. Yoksa uyarı almışsınız sadece.Geçen adam icardi için yakışmıyorsun bu formaya git bu takımdan vs yazmış. Bende hocana laf yap kafa acma dedim diye 1 gün myc yedim. @Ata B. Oğuz sağolsunsebep provokasyonmuş.
Fare gibi kapana kısılmıştım. Ilk defa seni bu kadar azgin gördum reis ben çocukken babam kemerle döverdi beni o günlere geri gittim. Ama simdi sen yanımdasın ya hersey gecti doruk diyorsun başımı oksayip
Evet, yani olabilir