- 20 Ağustos 2017
- 19.027
- 12.740
- 1.653
Yapma yaw. Osimhen'i son iki uc senedir takip eden biri olarak dunku pozisyonlara benzer seyleri cok kez gorecegimizden eminim. Bats ta oyle. Baska bir soylem bulmaliyim ceza yedirmeyecek.Evet, yani olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yapma yaw. Osimhen'i son iki uc senedir takip eden biri olarak dunku pozisyonlara benzer seyleri cok kez gorecegimizden eminim. Bats ta oyle. Baska bir soylem bulmaliyim ceza yedirmeyecek.Evet, yani olabilir
keşke geri gelse o zaman cezam kalksın diye milleti darlamazdım.Eskiden cezalı üyeler forumu vardı sanki onu geri getirseniz en azından
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Az bile bu işin şakası olmaz çiçek efendiGeçen kaçak bilet konusunda biri kim yapmış diye sordu bende şakasına Erden Timur yapmış yazdım diye bir hafta ban yedim![]()
Erden Timur dışı her hangi bir isim olsaydı yemezdim benceAz bile bu işin şakası olmaz çiçek efendi
Biz her zaman renktaslari mevcut yönetimi sevmesek bile, eleştiri yaparken yerinde ve bir ihtamda bulunurken de kanitlamasini isteriz. Mesele isim değil. Erden başkan içinse evet daha hassas olduğumuz dogrudur. En azindan ben öyleyim. Ban yemeden nice uzun yilllar forumda kalman dileği ileErden Timur dışı her hangi bir isim olsaydı yemezdim bence
ceza alsam ziyaretime gelir misin silivri'ye?Ceza almış üyelerin yaşadıkları durumları, bu başlık altında konuşabiliriz..
Ceza almış üyelere özellikle mention atmak gibi bir huyum vardır.. Bildirimi açamasın ve kudursun isterim.. :asd22: