ÇF 13/14 2.Maç | Chelsea 2-0 PSG | MS | 8 Nisan | NTV

Az durun cips kola söyledim kuzene gelmedi daha gelsin öyle devam edersiniz.

Yalnız maçın yıldızı david luiz gerisi hikaye.

[attachment=9402:BkuhvAeIcAA9Mpt.jpg]

Problem ?

Ekli dosyalar

• BkuhvAeIcAA9Mpt.webp
    BkuhvAeIcAA9Mpt.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 210
Hayır. %110'u ile oynamak hiç bir zaman kolay değildir Oynayanı da oynatanı da yıpratır ve bir yerde es verirsin.

6 yemekten korkmadığın için 6 yemeyerek uzun vadede potansiyel altı işler yapmaktansa, uzun vadede kendine güven %120'yi getirecek yolda ara sıra öyle kaybetmek de yeğdir.

6-0'lık Fenerbahçe

6-1'lik R.Madrid maçlarını da izledim. 6-1'lik R.Madrid maçında ilk yarının hakkı 2-0 bizim lehimize olması gerekirken mağlup kapattık. 2-0 olduğunda ise o kadar boşluğa düştüler ki bizim oyuncular %110'dan %20'ye dalgalandık. Fenerbahçe maçında da 3-0 bile geriye düşşsek kazanabiliriz özgüveni vardı hala yüklenmeye devam etti takım o anlayışla rakipten fazla pozisyona girdik Arif hepsini kaçırdı. Adamlar kaleye 7 kere geldi gelmedi 6 gol attı.

Sana göre bu maçlardır yüz kızartıcı olan bana göre

2-0 kaybedip hiç bir şey yapamadığın Chelsea, Fenerbahçe maçları, geçen sezon 3-0 kaybedilen R.Madrid Çeyrek Final ilk maçı, 8 sene önce Gerets ile 4-0 kaybettiğimiz Saraçoğlu derbisidir.

Çünkü bu MAÇLARIN ORTAK ÖZELLİĞİ SÜRKLASE OLMAMIZ, HİÇ BİR ŞEY YAPMAYIŞIMIZ.

İstatistikler ise FERGUSON'UN DA DEDİĞİ GİBİ MİNİ ETEK GİBİDİR, ÇOK ŞEY GÖSTERİR AMA ASIL GÖSTERMESİ GEREKENİ GÖSTERMEZ BAZEN.

Tamam da bu dediklerin futbolcuların kalitesiz olduğunu kanıtlar sadece? Benim demek istediğim kalitesiz oyuncu mental tetikleyicilerini yitirince geriye 0 kalıyor. Kocama bi' 0! Bu da günü kurtarmaktan öteye geçemiyor o yüzden..

:) Bırak allasen. Kar altında. Rezil futbol. Git özeti izle. Bala aldık o maçı. Adamlar iki maçta da oynadı. İzlemesek inanacaz. Sneijder'e dua edelim biz.

Hocam o açıdan bakarsak, terim döneminde son braga maçında rezil oynadık ama kazandık, schalke maçı da keza öyle adamlar son 40 dakika kaleye hapsetti maç neredeyse bizim ceza sahasında oynandı ama bir şekilde kazandık, terim dönemiyle alakalı bu tip örnekleri çoğaltabilirim. chelsea maçında oynanan oyuna bende isyan ettim ama manciniyi eleştirirken de insaflı olmak lazım adamın kafasında ki oyun sistemini uygulayacak kadro yok elinde. Kadro mühendisliğini Terim'in yaptığını hesaba katarsak tamamen oyun felsefesine zıt bir takım var mancininin elinde

Ulan şu maçın konusu nasıl dönüp dolaşıp paratora geldi?

Bu takima elendik diye tromso sendromu yasayanlar terim goreve demeye devam. Kiytirik psgyi bile zar zor eleyen chelseye elendik tarihimizde boyle rezillik gorulmedi aysal istifa.

Hocam o açıdan bakarsak, terim döneminde son braga maçında rezil oynadık ama kazandık, schalke maçı da keza öyle adamlar son 40 dakika kaleye hapsetti maç neredeyse bizim ceza sahasında oynandı ama bir şekilde kazandık, terim dönemiyle alakalı bu tip örnekleri çoğaltabilirim. chelsea maçında oynanan oyuna bende isyan ettim ama manciniyi eleştirirken de insaflı olmak lazım adamın kafasında ki oyun sistemini uygulayacak kadro yok elinde. Kadro mühendisliğini Terim'in yaptığını hesaba katarsak tamamen oyun felsefesine zıt bir takım var mancininin elinde

Yok yok Terim zamaninda super oynardik, gelen gidene 4-5 atardik, Real, Barca, Chelsea leri de kendi sahalarina hapis ederdik, sonra Mancini geldi bunlarin hepsi bitti :asd:

tabiki bunlari yersen..

Geri
Üst Alt