ÇF 13/14 2.Maç | Chelsea 2-0 PSG | MS | 8 Nisan | NTV

Terimsporlu mantigi ON

Hatta adamlarin 5 maglubiyeti var bizim ise 3 yani 2-0 bizim kazanmamiz lazimdi ama tam tersi oldu bunun hesabini versin yonetim zamaninda lyiv gibi takimlara elendik onurlu sekilde chelsea ne yaa offf bak hala sinirliyim.

Terimsporlu mantigi OFF

Terimspor geçen sene çeyrek finalde elenirken bile gurur duyulacak bir futbol oynayarak elenmişti. Mancinispor ise daha 2. tur maçında sahada tel tel dökülüp tarihin en çaresiz futbolunu oynuyordu..

Terimspor geçen sene çeyrek finalde elenirken bile gurur duyulacak bir futbol oynayarak elenmişti. Mancinispor ise daha 2. tur maçında sahada tel tel dökülüp tarihin en çaresiz futbolunu oynuyordu..

hahaha schalke karşısında son yarım saat nasıl oynadığımızı söylememe gerek yok herhalde? ayrıca geçen sezon 3-0 lık real maçında nekadar acizdik hatırlatırım teriminazor seni.

mourinhonun takımı ile oynarken bayernin bile yüzde 45 şansı zor olur, bu nasıl bi mantık ya. sırf mancini ve ünal başkana düşmanlık ediyorum diye bi insanın gözü bu kadar kör olur.

ne saçma bir mesaj ben taraftarım takımdan beklentimi yazıyorum.sende laf sokmaya çalışıyorsun.

Bakmadim macada chelseayi yuceltmeye gerek yok psg bariz mallik yapmis sonuca gore

Mourinhoyu insallah bir gun Galatasarayimizda goruruz

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5 met Tapatalk

browse.php

Geri
Üst Alt