ÇF 13/14 2.Maç | Chelsea 2-0 PSG | MS | 8 Nisan | NTV

Real-Chelsea

Barcelona - Bayern

Super olur .

Chelsea - Bayern finali . Bayern kupayi alir .

Grande mourinho. Helal chelsea.

Hem mourinho hem de real madrid yarı finalde. Müthiş bir gece

Tapatalk

Geç oluyor ama :)

Ben başkaları gibi fanatizm yapmam. Tarzım değil. Her insan istisnasız her insan hata yapar ve yanlış yönleri vardır. Ancak FT gibi bir değeri resmen harcattık. Vefasızlık ettik.

Mou'da aynı FT gibi. Motivator. Futboluda biliyor. Olay bu kadar. PSG bu kadro kalitesiyle Chelsea'ye 3-1'den turu verdiyse sebebi budur.

Futbol'da biraz motive etmek istiyorsan tarzın olacak. Biraz kaba ve agresif olacaksın.

Bu sonuçla leş! Chelsea, şampiyonlar ligi yarı finaline yükselmiş oldu.

mou buyuk hoca.td luk dersı verdı blanca.muthış ateşledı takımını.

Geç oluyor ama :)

Ben başkaları gibi fanatizm yapmam. Tarzım değil. Her insan istisnasız her insan hata yapar ve yanlış yönleri vardır. Ancak FT gibi bir değeri resmen harcattık. Vefasızlık ettik.

Mou'da aynı FT gibi. Motivator. Futboluda biliyor. Olay bu kadar. PSG bu kadro kalitesiyle Chelsea'ye 3-1'den turu verdiyse sebebi budur.

Maç bitti şu inancı görsün herkes. Mou'nun takımlarında bu hep var. Dediğiniz gibi Terim'de de var %110'unu ile oynatıyor oyuncuları. Normal bir T.D %70 ile oynatıp başarılı sayılırken bu adamlar öyle.

Kabul etmek istemeyenler olsa da öyle. Futbol'un yarısından daha fazlası MENTAL'dir. Hele mentali bu kadar aksak adamlardan kurulu ülkelerde bu daha da yüksek oranlara çıkar.

Futbol'da biraz motive etmek istiyorsan tarzın olacak. Biraz kaba ve agresif olacaksın.

Diyoruz işte. Yok arkadaş. Gören sanır herkes burjuva. Yaş 19, futbolu çözmüşler :) Futbolcuların dünya üzerindeki futbolcuların yüzde 75'i cahil TR'de ise bu oran yüzde 98.

Cavani'nin o kontraların birisini gol yapması gerekiyordu. Burak olsa yapardı mesela :crushed:

Bunlar Paris'imizi de eledi. :( :(

Maç bitti şu inancı görsün herkes. Mou'nun takımlarında bu hep var. Dediğiniz gibi Terim'de de var %110'unu ile oynatıyor oyuncuları. Normal bir T.D %70 ile oynatıp başarılı sayılırken bu adamlar öyle.

Kabul etmek istemeyenler olsa da öyle. Futbol'un yarısından daha fazlası MENTAL'dir. Hele mentali bu kadar aksak adamlardan kurulu ülkelerde bu daha da yüksek oranlara çıkar.

Hagi bile kavga ederi o yaşında. Neyse ben bozuk plak muhhabetine bağlamak istemiyorum.

5 yabancı kuralı ile bu tip motivator hocan yoksa cacık olursun. Zamanla herkes görecek. Mancini tarzı bizim yapımıza zaten ters.

Haftasonu Sivas maçını bekliyorum ben. Burada yazan "çakma enteller" kaybolur ama.

Bkug3SZIIAEBMvW.jpg

Ibra...

(Solda Meireles)

Eşleşmeler yapıldığı zaman hele bir de ilk maçtan sonra PSG rahat geçer diyenler geldi gözümün önüne :)

Sonra Mental olarak %90'a düşerlerse 6 yerler.. Sen de haklısın :)

Geri
Üst Alt