GSCimbom
Championship Playoff Final | Hull City 1-0 Middlesbrough | MS | 23 Mayıs
Mehmet Mehmetoglu

Championship Playoff Final | Hull City 1-0 Middlesbrough | MS | 23 Mayıs Sayfa 16

Mehmet Mehmetoglu ·

Cevap
316
Okunma
7,6K
Sayfa
16/16
Hull City10Middlesbrough23 Mayıs
Bu iş canımı çok sıktı

Fbnin çöplerini alabilir
Fb zorda kalırsa kurtarabilir (limit mimit)
İyi hoca bulurlarsa fbye geçirebilir
İyi topçuları fbye iteleyebilir
Bzim iyi yerli ve iyi yabancılara teklif verip odak bozabilir,kafa karıştırabilir,parasını verip alsa bile bizi zayıflatabilir
Piyasa belli kim kimle ilgileniyo herkes bliyo,istediğimiz biri olunca fb araya giremese dahi bunlar araya girebilir,teklif verip en kötü fiyat yükseltebilirler

Tek hull city de feğil fb tayfa galiba mariboru da almıştı,selahattin baki de bi kulübün sahibimiydi neydi herifler ciddi ağ kurdu her yerde bizimkilerde niğdesporu ptt 12.lig mor gruba taşıyacak 450 sene sonra allahın izniyle

uefa feneri kiskaca almis ceza verecekken aleni sekilde yapamazlr hulle cityle biseyler. o yuzden rahatim. acunun para bagladigi is sonucta kume dusmek istemez. fenerin artiklari toplayarak 30 puan toplayamaz

1779573101721.webp

kötü futbolcuları almayabilirler ama fenerbahçenin yararlanamadığı genç veya ortalama futbolcuları alabilir. mesela maaşının %40-50 sini fenere ödetip 15 civarı bonservis alıp edersonu gönderebilirler ve fenerbahçe bu sorundan kurtulmuş olur ayrıca kaleci alabilecekleri bir bonservis gelmiş olur. archie brown dan çıkmak isterlerse adam ingiliz futbolcu(1 tık performans verse ingiliz olduğu için 2x değerli oluyor ada da) adaya dönmeyi direkt ister. ismaili oynatamıyorlar orta sahaları çok dolu olduğu için mesela onu da iyi bir bonservisle adaya gönderebilirler.

2 dakika içinde aklıma gelenler bunlar ve 3 futbolcudan acun sayesinde kurtulmuş olabilirler ve acun da direkt çöp oyuncu almamış oluyor. şuradan 50-60 milyon euro para çıkartabilirler ki kerem sözleşmesinde onu yapanlar bunları da yapabilirler.

Ben Premier League işi fb nin dötünü kurtarmalarla yürümez.
Acun sonuçta iş adamı. Bu işlere Hull Cityi batırma pahasına yatar mı? Zannetmem.

Allahyar diye bi herife 5 Milyon verecek kadar fb'yi seven biri için fazla iddialı konuşuyorsunuz fb'den topçu almaz diyerek.

Adamin eline 240 Milyon mu ne geçecek şimdi. Atıyorum 30-40 Milyonunu fbli topçular için çöpe atsa bile geriye 200 Milyon gibi deli bir rakam kalıyor, fazla koymaz 30-40 Milyon şu denklemde.

Ben minimum 2 transfer bekliyorum fbden fahiş rakamlara.

Fb sevgisini geçtim bu adam çok net futboldan anlamıyor. Fenerli futbolcuların çok iyi olduğunu düşünüyor ciddi ciddi. Yöneticiyken yaptığı açıklamarı falan hatırlayın. Bence çıktıkları gibi düşerler sırf Acun yüzünden.