bunları verdiğinde düzeltir ama ben özel bir tarih istemiyorum, rasgele illustrasyon istiyorum. detaylı bir isteğin varsa onu da üretir verdiğin kısıtlara göre.Bozuk bu. 2017'de Beşiktaş şampiyon oldu.
bunları verdiğinde düzeltir ama ben özel bir tarih istemiyorum, rasgele illustrasyon istiyorum. detaylı bir isteğin varsa onu da üretir verdiğin kısıtlara göre.Bozuk bu. 2017'de Beşiktaş şampiyon oldu.
vay BABAYINgpt-4o tanıtıldı az önce
anlık canlı tercüme edebilme özelligi geliyor
desktop ekran paylasimi yapip ekranda her ne varsa yorumlayabiliyor, akıl verebiliyor
birkaç seneye umulmadik şeyler yaşatacak bize
5-10 yıl içinde olacaklara kıyasla bunlar hiçbişey değil, kuantum bilgisayarlar ai ile buluşunca o zaman izlersiniz cümbüşü
Gradient descent tarzı şeyler ve kriptografi için öyle de QNN işi hala çok deneysel, generative AI devrimi ayrı bir kulvar gibi ilerlemekte5-10 yıl içinde olacaklara kıyasla bunlar hiçbişey değil, kuantum bilgisayarlar ai ile buluşunca o zaman izlersiniz cümbüşü
cinoyu izler miydin ahberd
Civa adam gelirse fena asıl, t-800u köpekle falan teşhis eder bı şekilde hallederiz.T-800 gelince göreceğim. İnsanlık bu yapay zeka olayı ile kendi kendini bitirecek demedi demeyin.
Aslında T-1000 daha tehlikeli yada ne bileyim Rev-9 gelse asıl o zaman boku yeriz.Civa adam gelirse fena asıl, t-800u köpekle falan teşhis eder bı şekilde hallederiz.
Reytink Hamdi - Cino daki kucuk sisman cocugun Baris Ardus oldugunu ogrendigimden beri uyuyamiyorum,,