chatgpt

bilmediği konularda çok sallıyor ya da beceremediğinde.

bu haliyle hala güvenilir değil ama işi bilen biri kullandığında bir çok problemi olması gerekenden çok daha kısa sürede çözebiliyor.

kendi düşünme şeklinizi reflect etmeniz lazım.

Resmen evliliğimi kurtardı. 3 çocuğumun ve eşimin iş planini dikkate alarak bana en uygun seks yapma zamanlarinı hesapladi. Denkleme dedeleri ve babaanneyi sokması muazzam iş (bunu bilmek bile yetti)

Çözüm planı
Elbette, size uygun bir plan oluşturmak için ihtiyaçlarınızı ve güncel rutininizi dikkate alarak en uygun zamanı belirlemek önemli. Aşağıda, sizin ve eşinizin iş ve aile sorumluluklarını göz önünde bulundurarak, arada özel zamanlar ayırabileceğiniz ve düzenli bir şekilde birlikte olabileceğiniz bir plan öneriyorum.

Haftalık Genel Plan

Pazartesi - Cuma (Hafta İçi)

Sabah:

08:00-09:00: Kahvaltı ve çocuklarla ilgilenme (Çocuklar okula gitmeden önce, sizinle vakit geçirebilirler)

09:00-18:00: İş saatleri (Hem siz hem eşiniz çalışıyorsunuz)

Öğleden Sonra:

15:00: Çocuklar okula gidiyor.

18:00: İşten çıkış, çocukları dedeleri alıyor (Geri kalan çocuklar için babaannesi bakım sağlıyor)

Akşam:

18:00-19:00: Akşam yemeği ve çocukların ödevleri (Eşinizle birlikte bu zamanı değerlendirebilirsiniz)

19:00-20:00: Çocuklarla vakit (Ödevlerini yapmalarına yardım edebilirsiniz)

20:00-21:00: Çocukların uyku hazırlığı ve uyumaları (Bu, eşinizle birlikte dinlenme ve sohbet için fırsat olabilir)

21:00-23:00: Eşinizle yalnız zaman (Film izleme, sohbet etme veya rahatlama için)

Seks için öneri:

Hafta içi akşamları: Çocukların uyuduğu saatlerde, özellikle pazartesi veya çarşamba gibi ortalama bir iş gününün ardından, ikinizin de rahatlayabileceği bir an olabilir. Haftada bir veya iki kez, akşam saatlerinde, dinlenmiş bir şekilde aranızdaki bağları güçlendirebilirsiniz.

Cumartesi

Sabah:

07:00-08:00: Kahvaltı ve çocukların kurslarına hazırlık.

08:00-09:00: İlk kurs (Çocuğunuzun kursuna götürülmesi ve ardından evde geri dönme zamanı)

Öğleden Sonra:

13:00-14:00: Çocuğun diğer kursu ve yemek (Eşinizin birlikte vakit geçirebileceği zaman)

Akşam:

16:00-18:00: Çocuklar ve aileyle birlikte vakit geçirme (Çocuklar kurslarını bitirdikten sonra birlikte aktiviteler yapabilirsiniz)

18:00-19:00: Akşam yemeği ve dinlenme zamanı

19:00-22:00: Hafta sonu için rahatlama ve ikinizin yalnız kalabileceği bir zaman dilimi.

Seks için öneri:

Cumartesi akşamı: Çocukların uyumalarını takiben, hafta sonunun ilk gecesinde rahatlayıp, kendinize vakit ayırabilirsiniz. Bu, daha dinlenmiş ve enerjik hissetmenize yardımcı olabilir.

Pazar

Sabah:

09:00-10:00: Ailece kahvaltı ve günü planlama (Sosyal etkinlikler veya dışarıda bir aktivite)

Öğleden Sonra:

13:00-15:00: Aile ile dışarıda vakit (Çocuklar oyun veya yürüyüş için dışarı çıkabilir)

Akşam:

17:00-18:00: Akşam yemeği ve çocukların uyku hazırlığı

19:00-21:00: Eşinizle baş başa zaman geçirme (Dinlenme, sohbet, film veya birlikte bir şeyler yapmak)

Seks için öneri:

Pazar akşamı: Haftanın sonunda rahatlayarak birlikte vakit geçirebilirsiniz. Cumartesi ile birlikte hafta sonunun her iki gecesinde de bir araya gelmek, ilişkinize pozitif bir etki yapabilir.

Genel Notlar:

Hafta içi akşamları çocukların uyku saatlerine dikkat ederek, bir süre boyunca yalnız zaman yaratmak önemli.

Cumartesi ve pazar günleri, çocukların kurs saatlerine göre zamanınızı ayarlayarak eşinizle daha kaliteli vakit geçirebilirsiniz.

Haftada bir veya iki kez düzenli olarak özel zamanlar ayırmak, ilişkinizin sağlıklı bir şekilde sürmesine yardımcı olabilir.

Seks sıklığı:

Haftada bir veya iki kez aralıklı olarak, hem eşinizin hem de sizin iş ve aile sorumluluklarınızın göz önünde bulundurulduğu bir düzenleme ile düzenli ve kaliteli bir cinsel yaşam sürdürülebilir.

Umarım bu plan size ve eşinize uygun olur!

En son büyük tuvalete çıkmayı unutuyordum işten güçten aklıma gelmediğ için ona da plan istemistim. Belki size da faydasi olur paylaşmak isterim.

Soru:
Günde 3 öğün yemek yiyorum. Öğün araları bolca kahve ve çikolata tüketiyorum.
Sabahları poğaça ve simit ve yanında sınırsız çay.
Öğlenleri tabldot yemeği 4 çeşit ve kırmızı etli.
Akşamları da yemeklerim çok yoğun et ve hamur işi yemekle geçiyor.
Biraz boş boğaz olduğum için cips ve fast food türev ağırlı yemek yerim.

39 yaşında 1.86 106 kiloyum ama bir sıkıntım var büyük tuvalete çıkmayı unutuyorum. Bazen 3 gün boyunca büyük tuvaletimi yapamiyorum bana unutmamam için büyük tuvalete çıkma planı hazırlar mısın?

Chatgpt:​

Büyük Tuvalet Planı:

Sabah:

• 07:00-08:00: Kahvaltıdan 15-30 dakika sonra büyük tuvalet için hatırlatma kurun.
  • Su: 1-2 bardak su içmeyi unutmayın.

Öğlen:

• 12:00-13:00: Öğle yemeğinden sonra tuvalet ihtiyacınız olabilir.
  • Su: Öğle yemeğinden önce veya sonra 1 bardak su için.

Akşam:

• 18:30-19:30: Akşam yemeğinden 30 dakika sonra tuvalete gitmeyi alışkanlık haline getirin.
  • Su: Akşam yemeğinden önce 1 bardak su içmeye dikkat edin.

Hatırlatmalar: Telefonunuza veya bilgisayarınıza günlük tuvalet hatırlatıcıları kurabilirsiniz.

Özet:

• Su içmeyi artırın, her gün yeterince su içmek bağırsak hareketlerini düzenler.
  • Lifli gıdalar tüketin ve ağır, işlenmiş gıdalardan kaçının.
  • Düzenli egzersiz yapın, hafif yürüyüşler ve esneme hareketleri sindiriminizi hızlandırır.
  • Günlük hatırlatıcılar kurun, belirli saatlerde büyük tuvalet için hatırlatmalar oluşturun.

Bu planı takip ederek, hem tuvalet alışkanlıklarınızı düzenleyebilir hem de genel sağlık durumunuzu iyileştirebilirsiniz.

muazzam birşey bu yahu...

fc24 oynuyorum 2 adet joistik kol vardı elimde, kablosuz olan arızlandı bende firsby nin dandik olanına geçmek durumuna kaldım.

fakat internette çin malı 2. sınıf kolların oyunda sağlıklı çalışmadığına dair yüzlerce şikayet var. genel sorun tuş tanımlamalarındaki hata. bende yön tuşları yukarı/aşağı ters mantık çalışıyordu.
Documents\FC 24 klasöründe buttonDataSetupV1 isimli joistik tuş tanımlamaları var. fakat 3 bin satır kod var içerisinde ve joistik hangi kodları kullanıyor bilemedim. bende aralarından sondaj yapıp chatgpt ye hata varmı diye sorgulattım. (free üyelikte sorularda karakter sınırı varmış :( )

1744849094365.webp
tespit ettiği hataları ctrl+h ile hızlıca değiştirip 10 dk da problemi çözdüm. :love::love:

Kesin bir kaynak bulunmamakla birlikte muhtemelen fener üst üste 4 defa lig ikincisi olarak dünya futbol tarihinde kırılması güç bir rekor kıracak. Bu büyüklük başka bir büyüklük kesinlikle

Avrupa futbol liglerinde, üst üste en fazla sezonu lig ikincisi olarak tamamlayan takımın kim olduğu konusunda kesin ve kapsamlı bir veri bulunmamaktadır. Ancak, bazı kulüplerin belirli dönemlerde art arda ikinci sırada yer aldıkları bilinmektedir.

Öne Çıkan Örnekler

• Bayer Leverkusen (Almanya): 1996–97, 1998–99, 1999–2000 ve 2001–02 sezonlarında Bundesliga’yı ikinci sırada tamamlamıştır. Bu dönemde, özellikle 1998–99 ve 1999–2000 sezonlarında üst üste ikinci olmuştur.
  • Valencia CF (İspanya): 2002–03 ve 2003–04 sezonlarında La Liga’da üst üste ikinci sırada yer almıştır.
  • Real Madrid (İspanya): 1987–88, 1988–89 ve 1989–90 sezonlarında La Liga’da üst üste ikinci olmuştur.
  • Arsenal FC (İngiltere): 2000–01 ve 2001–02 sezonlarında Premier League’de üst üste ikinci sırada yer almıştır.

Türkiye’den Örnek

• Fenerbahçe (Türkiye): 1991–92 ve 1992–93 sezonlarında Süper Lig’i üst üste ikinci sırada tamamlamıştır.

Bu örnekler, bazı kulüplerin belirli dönemlerde üst üste ikinci sırada yer aldığını göstermektedir. Ancak, Avrupa genelinde en fazla üst üste ikinci olan takımın kim olduğu konusunda kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Daha detaylı ve kesin bir bilgi için UEFA veya ilgili ulusal futbol federasyonlarının resmi istatistik kaynaklarına başvurmanız önerilir.

Geri
Üst Alt