Üye Görüşü Chedjou Hakkındaki Düşünceleriniz

Hüsnü Ayabakan

Ulubatlı Souness
İlk izlediğim andan beri Chedjounun biraz abartıldığını düşünüyorum bu yıl önemli gollerini de izledik ama stoper olarak iyi yaptığı şeyler sınırlı..Topu iyi çıkarmak ve kornerlerden gol bulmak..Ligde idare ediyor ama Avrupa standartlarında yetersiz gibi.. Sizlerin fikrini de merak ediyorum ..Mesela şunu iyi yapıyor bunu iyi yapıyor diye söylerseniz sevinirim.

çok iyi bir önlibero olabilir şans verilirse

Şu durumda en son laf edileceklerden biri gibi geliyor bana.. Melo geçmişte iyi ama şuan Chedjou'dan daha kötü durumda mesela...

çok iyi bir önlibero olabilir şans verilirse

Ben de katılıyorum Melo-Chedjou hem iyi top dağıtan hem de defansif olarak etkili bir ikili olur.. En azından Selçuk-Melodan kat kat iyidir..Yalnız bu durumda da yaşı ilerlemiş Melo ve ağır bir Chedjou ile dinamizm sorunu yaşayacağımız aşikar..

Chedjou-Melo ortasaha yaparsak, rakibi karşılamada sertliği sağlamış olabiliriz. Tabi Melo'nun kaçak oynamaktan vazgeçmesi lazım.

Ben de katılıyorum Melo-Chedjou hem iyi top dağıtan hem de defansif olarak etkili bir ikili olur.. En azından Selçuk-Melodan kat kat iyidir..Yalnız bu durumda da yaşı ilerlemiş Melo ve ağır bir Chedjou ile dinamizm sorunu yaşayacağımız aşikar..
ben melonun dinlendirilmesinden yanayım

Bence gayet iyi abi kusursuz defans oyuncusu yoktur , yanında oynayanlar biraz daha iyi olması lazım birde savunma takımca yapılır ileriden bloklar halinde savunma yaparsan bak bakıyım Chedjou nasıl oynuyor.

Lig maçlarını iyi izleyin. Kendi bölgesinde oynamaya çalıştığı gibi yanındaki partnerinin hatalarınıda kapatmaya çalışıyor. Yeterli mi tabiki hayır ama şu dönemde en faydalı futbolculardan birisi.

GT-I9300 Tapatalk

Bu sezon Senijde'den sonra en iyi performansa sahip oyuncumuz.
Belki bize iyi gelmesinin sebebi kötünün iyiyi olarak gözükmesi

Bence gayet iyi abi kusursuz defans oyuncusu yoktur , yanında oynayanlar biraz daha iyi olması lazım birde savunma takımca yapılır ileriden bloklar halinde savunma yaparsan bak bakıyım Chedjou nasıl oynuyor.

En basitinden Anderlecht maçına bakalım.. Chedjou duran toplarda gol ararken ne kadar iyiyse savunmada da bir o kadar kötü.. ..Anderlecht maçında Mitrovice bir kafa vurdurdu resmen Chedjou izledi zıplamadı bile rakip senden avantajlı bile olsa en azından pozisyonunu bozayım diye zıplarsın. .Bunun önündeki blokla hiçbir alakası yok.. Bakın yineliyorum iyi diyorsanız şunu iyi yapıyor diye belirtmenizi rica ediyorum..

İstikrarsız bir oyuncu. Bir mac iyidir diyorsun, diğer mac cok basit hatalar yapıyor vasat diyorsun.

Genel olarak lider ve kesici bir stoper değil.

semihin çok iyi olduğu bir dönem vardı sezon başında , chedjou'da hatasız oynuyordu o ara.
yani tamamlayan partnerine bağlı chedjou , bu yüzden fransa da çok başarılıydı.
bence psg ye koy sırıtmaz chedjou.

Emir şato nun ibretlik tesbitine katılıyorum bu adam önlibero ama koşu temposu olarak ortasahayı ne kadar kaldırabilir bilmiyorum senelerdir stoper adam

Koray-Semih-Zan-Hakan'ı toplasan Chedjou etmez.

iki yuz milyon kere tere diyom .. Chedjou yanina Terry gibi bir tecrube koyun .. koyuyorsun sirik semih'i ufelesen dusuyor , bir calim yiyor bakkaldan bakkala m

[SUP]bu sene kıpırdanma olduğu kesin ama basit hata yapma olasılığı çok yüksek lakin genl konuşmak gerekirse spor toto leş ligde kontenjanı hücumdan yana kullanma fikrindeyim forvet en az 1 yabancı sağlam kanat şart[/SUP]

hicbir zaman buyuk takim stoperi olamaz, ancak fransanin dandik takimlarinda kimse farketmeden 10 sene falan oynayabilir sonra da buyuk talent scoutu ft tarafindan kesfedilir. on liboro oynayabilir ama teknigi uygun bunun icin

Koray-Semih-Zan-Hakan'ı toplasan Chedjou etmez.

Onlara göre elbette iyi ama ban Chedjounun savunmacı olarak neyi iyi yaptığını söyler misin ? İyi mi pozisyon alıyor , rakibi çok mu yıldırıyor , hava topunda mı iyi , çok mu konsantre oynuyor , çalım mı yemiyor.. Yani birşey söylüyorsanız dayanağını da belirtin bir zahmet.. Korner golleri ve topu iyi çıkarması dışında bir savunmacı özelliği arıyorum..

Geri
Üst Alt