- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868

Chedjou yokken bu dörtlü oynamali. Eskisehir'in topculariyla olmaz, Semih ve Telles'in de defansla uzaktan yakindan alakasi yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhan mı kaldı allah aşkına. Oynamasını bende isterim ama bitti o iş gidecek kesin. Kupa maçlarında bile yoktu. Resmi maça çıkmayan 3 futbolcumuz var sanırım Engin ve Erayla birlikte kendisi
Semih 3.5 yildir oynuyor da ne oluyor yahu? Bir hava topu bile alamadi 3.5 yildir. O eksikliklerini gecen yil biraz olsun kapatiyordu ama artik bu sene bitti Semih efendi ligin en ciliz savunmacisi.
Sabri - xxxx - Gökhan - Hakan
Çarpılı yere Servet'i koy, Euro 2008 defans hattı buydu. 2009'da Gökhan bize geldi ve bizim defans hattımızı oluşturdu bu dörtlü. Berbat geçen sezonlar ile beraber 2010-2011 sezonu sonuna kadar 3 aşağı 5 yukarı bu defans hattı baya bir beraber oynadı. En azından 3 tanesi bir şekilde forma buluyordu. Ve geliyoruz 2015'e. Yine önerilen defans hattı Koray dışında aynı. Ne desem bilemedim. 7 sene lan koca 7 sene. Dönüp dolaşıp hep mi aynı yere gelir bir takım.
Sanki piyasada süpersonik türk stoper var ya.devre arası stoper mevkisine yerli bir takviye yapılacağını düşünüyorum sabri *** balta telles olur muhtemelen.
Sanki piyasada süpersonik türk stoper var ya.
I am the one who knocks!
Ben olsam Chedjou'nun yokluğunda Selçuk yerine Dzemaili'yi oynatırdım. Burak'ı da kesip yerine Pandev'i de oynatabilirdim ama Burak tam bir futbol katili olsa da bir şekilde gol atabiliyor yani, Selçuk ise tam bir sıfır.
Şu şekilde bir 4-3-3 gayet iyi olurdu:
Muslera
Sabri - Koray - Semih - Hakan
Melo
Dzemaili - Emre
Bruma - Burak - Sneijder
*İsteğe bağlı Hakan'ı stopere çekerek Olcan»Bruma ve Semih»Telles de yapılabilir.