Üye Görüşü Chedjou Yokken Savunma Hattı

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

52321.jpg
66787.jpg
250024671.jpg
61752.jpg

Chedjou yokken bu dörtlü oynamali. Eskisehir'in topculariyla olmaz, Semih ve Telles'in de defansla uzaktan yakindan alakasi yok.

Gökhan mı kaldı allah aşkına. Oynamasını bende isterim ama bitti o iş gidecek kesin. Kupa maçlarında bile yoktu. Resmi maça çıkmayan 3 futbolcumuz var sanırım Engin ve Erayla birlikte kendisi

Gökhan mı kaldı allah aşkına. Oynamasını bende isterim ama bitti o iş gidecek kesin. Kupa maçlarında bile yoktu. Resmi maça çıkmayan 3 futbolcumuz var sanırım Engin ve Erayla birlikte kendisi

Semih 3.5 yildir oynuyor da ne oluyor yahu? Bir hava topu bile alamadi 3.5 yildir. O eksikliklerini gecen yil biraz olsun kapatiyordu ama artik bu sene bitti Semih efendi ligin en ciliz savunmacisi.

Sabri - xxxx - Gökhan - Hakan

Çarpılı yere Servet'i koy, Euro 2008 defans hattı buydu. 2009'da Gökhan bize geldi ve bizim defans hattımızı oluşturdu bu dörtlü. Berbat geçen sezonlar ile beraber 2010-2011 sezonu sonuna kadar 3 aşağı 5 yukarı bu defans hattı baya bir beraber oynadı. En azından 3 tanesi bir şekilde forma buluyordu. Ve geliyoruz 2015'e. Yine önerilen defans hattı Koray dışında aynı. Ne desem bilemedim. 7 sene lan koca 7 sene. Dönüp dolaşıp hep mi aynı yere gelir bir takım.

Son düzenleme:
Semih 3.5 yildir oynuyor da ne oluyor yahu? Bir hava topu bile alamadi 3.5 yildir. O eksikliklerini gecen yil biraz olsun kapatiyordu ama artik bu sene bitti Semih efendi ligin en ciliz savunmacisi.

Ben Semihin oynamasını savunmadım ki zaten :D Belkide aranızda en çok beni çıldırtıyordur hatta. Benim demek istediğim bende isterim Gökhanın oynatılmasını ama düşünmüyorlar işte bu belli kendimizi kandırmaya gerek yok.

Sabri - xxxx - Gökhan - Hakan

Çarpılı yere Servet'i koy, Euro 2008 defans hattı buydu. 2009'da Gökhan bize geldi ve bizim defans hattımızı oluşturdu bu dörtlü. Berbat geçen sezonlar ile beraber 2010-2011 sezonu sonuna kadar 3 aşağı 5 yukarı bu defans hattı baya bir beraber oynadı. En azından 3 tanesi bir şekilde forma buluyordu. Ve geliyoruz 2015'e. Yine önerilen defans hattı Koray dışında aynı. Ne desem bilemedim. 7 sene lan koca 7 sene. Dönüp dolaşıp hep mi aynı yere gelir bir takım.

Yabanci siniri sagolsun. Bir türlü düzen tutturamiyoruz ki..

Milyon eurolar harcayip yine Sabri'ye döndük, kadroda rotasyon oyuncusu olur dedigimiz Hakan Balta yine oynamaya basladi fln. Su takim kac yildir bir istikrar yakalyamadi ve bunun sorumlusu bence yabanci siniri cünki olur olmaz yerlilere para verip duruyoruz ama elimizdekilerden iyi degil gelen adamlar, haliyle emekli olmak üzere olan adamlara dönüyoruz yine.

Ben olsam Chedjou'nun yokluğunda Selçuk yerine Dzemaili'yi oynatırdım. Burak'ı da kesip yerine Pandev'i de oynatabilirdim ama Burak tam bir futbol katili olsa da bir şekilde gol atabiliyor yani, Selçuk ise tam bir sıfır.

Şu şekilde bir 4-3-3 gayet iyi olurdu:

Muslera
Sabri - Koray - Semih - Hakan
Melo
Dzemaili - Emre
Bruma - Burak - Sneijder

*İsteğe bağlı Hakan'ı stopere çekerek Olcan»Bruma ve Semih»Telles de yapılabilir.

Son düzenleme:
devre arası stoper mevkisine yerli bir takviye yapılacağını düşünüyorum sabri *** balta telles olur muhtemelen.

Koray hariç yıllardır izlemekten bıktığımız isimler. Balta en fazla yedek stoper olur. Sol bek oynaması tam bir facia.

Ben olsam Chedjou'nun yokluğunda Selçuk yerine Dzemaili'yi oynatırdım. Burak'ı da kesip yerine Pandev'i de oynatabilirdim ama Burak tam bir futbol katili olsa da bir şekilde gol atabiliyor yani, Selçuk ise tam bir sıfır.

Şu şekilde bir 4-3-3 gayet iyi olurdu:

Muslera
Sabri - Koray - Semih - Hakan
Melo
Dzemaili - Emre
Bruma - Burak - Sneijder

*İsteğe bağlı Hakan'ı stopere çekerek Olcan»Bruma ve Semih»Telles de yapılabilir.

Dzemali yerine Tolgay. Burak yerine yabanci forvet. Balta defans. Güray veya Tarik sol bek. Semih gitsin kumda oynasin.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt