- 2 Temmuz 2011
- 132.687
- 55.604
- 5.338
şöyle tuhaf haberler koymayın ya.nuri den mod mu olur
tuchel gelecek ümidiyle yanıyo.prandelli şampiyon yapacak bizi nuricim.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
prandelliye kurban ol senbüyü ondan sonra yorum yaz.
Yok daha neler. Ilk defa mi sahamizda yeniliyoruz. Halsingborg sahamizda bize 3 tane sallayip gitmisti cok formda oldugumuz bir donemde. Yine sahamizdaki Hamburg maci tarihimizin en utanc verici macidir ayrica.Adam hakli beyler
Dagilin.
Koskoca Galatasaray Spor Kulübü neredeyse rezil oluyordu, dua edinki Ched gururumuzun bir kismini kurtardi
Yok daha neler. Ilk defa mi sahamizda yeniliyoruz. Halsingborg sahamizda bize 3 tane sallayip gitmisti cok formda oldugumuz bir donemde. Yine sahamizdaki Hamburg maci tarihimizin en utanc verici macidir ayrica.
Yok daha neler. Ilk defa mi sahamizda yeniliyoruz. Halsingborg sahamizda bize 3 tane sallayip gitmisti cok formda oldugumuz bir donemde. Yine sahamizdaki Hamburg maci tarihimizin en utanc verici macidir ayrica.
Kastettigin standartlara gelinirken Braga'ya iceride maglup olduk. Ya da 10 kisi kalmasa, yine iceride Cluj'a yeniliyorduk. Hangi standartlarda olursan ol, futbolun icinde hezimetler herdaim olmustur, olacaktir da.Ben son 2 sezon dolayi öyle konusuyorum, belirli bir standart yakaladik Avrupanin bilmem kaçinci takimi olduk.
Standartlarimiz yükseltmek gerekiyor Metecim.
Taraftarin kendisi sevindi ve Melo'ya 3'lu cektirdi. Ve senin o kadar yazdigin sey bulut olup kayboldu. Zaten 2002'de 0-0 biten bi Nantes maci vardi, gurubumuzun en zayif halkasi olarak gozukuyordu ama lider cikmisti. Oynanan oyuna bakarak sonuctan memnundu cogu kisi. Ha bi de Roma maci vardi. Yas 32 ama sen yine de hatirlamazsin bunlari.Kimse çıkıp grubun en zayıf takımına karşı alınan içsaha beraberliğine sevinmedi bu güne kadar.
Italyanın teki gelir biz bu juventusu nasıl eledik bende bilmiyorum der, maç 1:1'ken 91'de Drogbayı alıp Ceyhunu sokar, öbürü gelir anderlechte evimizde yenilmediğimize sevinir.
Yürüyün gidin ya.
Gökhan Zan'ın Galatasaray Juventus maçı sonrası yaptıÄı efsane konuÅma.Galatasaray Avrupa Fatihidir - YouTube
BlueTapa
O kadar kolay değil.
Bosunda aylardir Tuchel Tuchel demedim..Belki Sezon Sonunda gelir...![]()
Nereden biliyorsun?En azından evimizde Anderlecht'ten üç puan alırdık farklı bir galibiyetle.
Nereden biliyorsun?