GSC Portal Chedjou'dan Prandelli'ye Sert Eleştiri!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şöyle tuhaf haberler koymayın ya.nuri den mod mu olur:D tuchel gelecek ümidiyle yanıyo.prandelli şampiyon yapacak bizi nuricim.

Şu DeepFatih'i banlayın artık ya. Adamın forumda atılmadığı konu kalmadı:D

Fatih bey çok doğru yerlere parmak basıyor.

Kimi çalıştırdığıni sanıyor bu adam büyüklüğümuzun farkına varamamis

Adam hakli beyler

Dagilin.

Koskoca Galatasaray Spor Kulübü neredeyse rezil oluyordu, dua edinki Ched gururumuzun bir kismini kurtardi
Yok daha neler. Ilk defa mi sahamizda yeniliyoruz. Halsingborg sahamizda bize 3 tane sallayip gitmisti cok formda oldugumuz bir donemde. Yine sahamizdaki Hamburg maci tarihimizin en utanc verici macidir ayrica.

Yok daha neler. Ilk defa mi sahamizda yeniliyoruz. Halsingborg sahamizda bize 3 tane sallayip gitmisti cok formda oldugumuz bir donemde. Yine sahamizdaki Hamburg maci tarihimizin en utanc verici macidir ayrica.

Kimse çıkıp grubun en zayıf takımına karşı alınan içsaha beraberliğine sevinmedi bu güne kadar.

Italyanın teki gelir biz bu juventusu nasıl eledik bende bilmiyorum der, maç 1:1'ken 91'de Drogbayı alıp Ceyhunu sokar, öbürü gelir anderlechte evimizde yenilmediğimize sevinir.

Yürüyün gidin ya.

Gökhan Zan'ın Galatasaray Juventus maçı sonrası yaptığı efsane konuşma.Galatasaray Avrupa Fatihidir - YouTube

BlueTapa

Ben son 2 sezon dolayi öyle konusuyorum, belirli bir standart yakaladik Avrupanin bilmem kaçinci takimi olduk.

Standartlarimiz yükseltmek gerekiyor Metecim.

Ben son 2 sezon dolayi öyle konusuyorum, belirli bir standart yakaladik Avrupanin bilmem kaçinci takimi olduk.

Standartlarimiz yükseltmek gerekiyor Metecim.
Kastettigin standartlara gelinirken Braga'ya iceride maglup olduk. Ya da 10 kisi kalmasa, yine iceride Cluj'a yeniliyorduk. Hangi standartlarda olursan ol, futbolun icinde hezimetler herdaim olmustur, olacaktir da.

Biz buyuk takimiz diyorsak, gecmiste oldugu gibi tum olumsuzluklardan isyan cikarip hakettigimiz yerlere tekrar gelmemiz lazim. Lakin takima bulasan Burak Yilmaz virusunden nasil kurtuluruz, ya da bu virusten kurtulana kadar biz, biz olabilir miyiz, iste bundan tam olarak emin degilim.

Yalnız bu doğruysa Prandelli'nin yaptığı skandal. Futbolcular arası motivasyona yapılmış bir darbedir bu. İnanmak istemiyorum. İhtimal dahi vermek istemiyorum.

Doğru değildir bence de sürekli Burak'tan eleştiri, Chedjou'dan eleştiri, Selçuk'tan veryansın gibi haberler çıkması da hoş değil.

Kimse çıkıp grubun en zayıf takımına karşı alınan içsaha beraberliğine sevinmedi bu güne kadar.

Italyanın teki gelir biz bu juventusu nasıl eledik bende bilmiyorum der, maç 1:1'ken 91'de Drogbayı alıp Ceyhunu sokar, öbürü gelir anderlechte evimizde yenilmediğimize sevinir.

Yürüyün gidin ya.

Gökhan Zan'ın Galatasaray Juventus maçı sonrası yaptığı efsane konuşma.Galatasaray Avrupa Fatihidir - YouTube

BlueTapa
Taraftarin kendisi sevindi ve Melo'ya 3'lu cektirdi. Ve senin o kadar yazdigin sey bulut olup kayboldu. Zaten 2002'de 0-0 biten bi Nantes maci vardi, gurubumuzun en zayif halkasi olarak gozukuyordu ama lider cikmisti. Oynanan oyuna bakarak sonuctan memnundu cogu kisi. Ha bi de Roma maci vardi. Yas 32 ama sen yine de hatirlamazsin bunlari.

Bi de Gokhan Zan'in roportajini koymus milleti gaza getirmek icin. :) Alo, ben Sami Yen'e tirmanarak giren cocuklardandim, bana Galatasaray'liligi anlatma. Sana Galatasaray'i anlatsam diz coker not almaya baslarsin.

Chedjou´nun mactan sonra aciklamalari carpitilmis. "Takim arkadaslarim sevindi, ama ben sevinemedim bir beraberligi" gibi bir söz söylemesti. Kast ettigi = Galibiyet golü atmiscasina sevinen Burak ve taraftara üclü cektiren Felipe Melo. Öbür oyuncular ne yapti bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt