Chedjou'dan Yönetime Rest!

Basın tekmeyi yıllardır sözde stoper diye izliyoruz.Ancak bir numarasını göremedik.

Katara filan iteleyin gitsin.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne kadar eleştirilsede takımdaki en iyi stoper oyuncusu chedjou ne kadar maaş alıyor bilemiyorum ama eğer gönderipte yerine birini almazsak çok başımız ağrır benden söylemesi.

Sanki başımız çok rahat o varken:) vasat stoper ve takımda denayer varken buna en iyisi demek?

Güle güle.

Yerine Emrecan da oynasa bundan kötü olmaz.

Gönderin bakalim bunu da yine yillarca stoper arasiniz, iş işten gectigi vakit hehehehehe keşke gitmeseydi dersiniz klasikce.

BJK hala stoper ariyor. Fener'in iki stoperi cöp, takim savunmasi kurtariyor.

Takimda Balta, Kaya gibi cöpler varken sen git en iyisini gönder, yanina daha iyisini almayi akil etme.

Bu kulüpten bi halt olmaz bu bakiş acisiyla. Her 3 sene iyileri gönder cöpleri tut, yeni iyiler al. Değisen birsey olmaz, en fazla gazla iki yil gideriz yine o iyileri göndeririz.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Chedjunun neyini arıcaz la diye büyük konuşurdum lakin durshunun yapabileceklerini düşünüyorum da evet aratabilir

chedjoe nun yanına kodummu oturtan bir stoper almadıktan sonra chedjoue dan verim almak mümkün değil kasap futbolcularla baş edecek bir sertliğe sahip stoper değil chedjoe !! ama bir yandan da gelecek sene nasıl bir kadro kurulacak açıkçası çok tırsıyorum herhalde yeni vizyonumuz ligi 4.sırada bitirmek olacak bu yönetimle :( :(

gönderilmesi için bir sakınca görmüyorum çok vasat bir stoper türkiyede bunlardan çok var kaç kez dedik bu adamdan bir halt olmaz çok riskli hareket yapıyo kademe hatası çok var pozisyon almayı bilmiyo vs vs gitmesi gayet normal

bencede kalması gerekmiyor, tekniği bir stoper için fazlasıyla iyi ama asıl yapması gerekenleri yapamadığı için bonservisle göndermek bizim yararımıza

İbrahimovice calım attı diye alırsan böyle elinde kalır çöp

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stoper gibi önemli bir mevkiye daha disiplinli biri lazım bence, gider İnşallah

ched>semih

Son düzenleme:
Yorumlara bakiyorumda Allahim lutfen dursun Chedi gondersin yerine dandik otesi stoper alsin. Sonra gorucem hepinizi..Aglayin hepinize mustahak

Basimizdaki Allahin cezalarinin alabilecegi en iyi stoper Akhisar dan Douglao falan olur ancak.

Geri
Üst Alt