Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.082
- 48.599
- 4.843
ben "dillemek istiyorum" diye okumuşum renkdaş kusura bakma, fesatlığıma say..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli takım üzerinden yargılamak yanlış olur. Oraya bakarak oyuncu iyi veya kötü diyemezsin. Halısahada bile düzenli aynı kişilerle oynamayınca yeterince efektif oynayamıyorsun, adamlar yılda 3-5 maç birlikte yapmadan oyuncuyu izlemeden yargıda bulunmanın doğru olmadığını düşünüyorum.
Chedjou'u stoper
Ünal Aysal'ı da iyi başkan sanan bir neslimiz var maalesef. Acı bir gerçek.
Alpay her devrin adamidir baskanim donsun ilk o diller eminim.Ünal Başkanım diye az gezmiyordun ortalıkta Alpay. Şimdi böyle mi oldu? İyi günde de, kötü günde de Ünal Aysal ulan!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ünal Başkanım diye az gezmiyordun ortalıkta Alpay. Şimdi böyle mi oldu? İyi günde de, kötü günde de Ünal Aysal ulan!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Peki elimizde ki stoperlerden hangisi Chedjou'dan daha iyi.
Serdar mı?
Semih mi?
Koray mı?
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yanlış cevapCevap veriyorum hepsi
Chedjou çok aktif bir stoper ve bu bizim gibi ağır geçişler yapan bir takım için fazla. Yanında Ujfalusi olsaydı daha farklı olurdu ancak bence Chedjou stoper değilde önlibero özellikleri taşıyan bir adam. Tekniği bizim Yasin'den daha iyi kariyerine eğer önlibero olarak başlasaydı daha iyi yerlerde olurdu bence.
Neymiş yanında urfaluji olursa iyi olurmuş. Semih e leş diyenler o sene Semih yildiz adayı diye lanse ediliyordu İtalyan takımlarıyla adı geçiyordu. Bize akıllı adam lazımken bu apachi chedjou ya yıllık 2.2 ödüyoruz halada yanına şunu alalım diyoruz. Takımın maaşına göre en kötü stoperimiz chedjou dur.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kariyerine ofansif orta saha olarak başladı; zamanla önce önliberoya ve 23 yaş civarında da stopere devşirildi...
Geçen yıl takım önlibero sıkıntısı çekerken, özelliklerini ve kariyer geçmişini hesaba katarak o bölgede oynamasının iyi olacağını en hararetli savunanlardan biri idim, zaten vazgeçilmez bir stoper performansı da yoktu hani...Ancak kendisinin önlibero performansı beni de tatmin etmedi doğrusu. Bunda komple takım savunması arızası bir etkendi belki; Selçuk-Sneijder le birlikte ve en önde Burak-Umut dan biriyle zorlanmadan oynayabilecek DOS canavarı tanımıyorum, öyle biri varsa bile yolu ülkemize pek düşmez!...
Yerli sever arkadaşlarımızın ne diyeceğini çok merak ediyorum.Peki elimizde ki stoperlerden hangisi Chedjou'dan daha iyi.
Serdar mı?
Semih mi?
Koray mı?
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karabük maçını bu adam çözdü. Orta saha ve bekler bariz yetersiz kaldı o maçta. Yine Akhisar maçında Sabri'nin 15 yıldır yapamadığı ortayı gönderdi Eren yine çakıyordu. Topu yarı sahadan ileriye taşıyan ve sorumluluk alan tek defansif profilli oyuncu. Zaafları var ama artıları da eldekilere göre çok fazla.Selçuk'un topla yapamadığı geriden çıkışları iyi yapıyor. Normalde oyun kurması gereken Selçuk efendinin yerine oyunu Ched'den başlayarak kuruyoruz. Geriden topla çıkma konusunda avrupada sayılı stoperlerden biridir orası kesin. Defansif olarak harbiden garip 10 dakika Thiago Silva gibi oynuyor, 10 dakika sonra amatör futbolcuların yapmayacağı hataları yapıyor. 1 maç iyi 1 maç kötü gibi olsa anlarım da adamın maç içinde performansı inanılmaz iniş, çıkışlı. Harbiden garip. Bunu demeyi sevmiyorum da elimizdeki stoperlerden hangisi Ched'in yerine oynar? 100 metreyi 1 dakikada koşan Serdar'la savunmayı bok önde kurarsın. Sonra Muslera topa açılınca da hatalı çıktı xD yapıyor millet gıcık oluyorum.