Chedjou'nun Gerçek Kalitesini Dinlemek İstiyorum

ben "dillemek istiyorum" diye okumuşum renkdaş kusura bakma, fesatlığıma say..

Milli takım üzerinden yargılamak yanlış olur. Oraya bakarak oyuncu iyi veya kötü diyemezsin. Halısahada bile düzenli aynı kişilerle oynamayınca yeterince efektif oynayamıyorsun, adamlar yılda 3-5 maç birlikte yapmadan oyuncuyu izlemeden yargıda bulunmanın doğru olmadığını düşünüyorum.

Benim sorunum zaten milletin bu topculari dogru dürüst izlemeyip ahkam kesmeleri. Yunusu hayatinda izlememis adam Milli takimda görüp cöp diyor.

Tabi bok gibi oynar Milli takimda, ne düzen var ne taktik var. Herkes sahaya cikiyor kimin ne yaptigi belli degil, kaos futbolu iste. Adama top geliyor ama pas trafigine girecek adam yok, daha dogrusu bunu düsünüp yardim etmek icin gelecek adam yok.

biz sağımızı 2-3 senedir düzeltemedik ki.Selçuk sağa kayarak oynuyor,Sabri hala bekimiz,sağ açığımız kim daha belli değil çünkü hepsinin savunma zaafı var ve tartıştığımız adamlar.Denayer bile oradayken afalladı bazen.Ched i savunan savunur kime ne hem.bazılarına göre de Messi öyle göründüğü gibi çok iyi oyuncu değil ne yapacağız adamları linç mi edelim

Chedjou iki sezondur yanında Hakan Balta ile oynuyor hatta öncesinde Semih ve Dany lerle falan oynadı tabi ki bütün maçlarda sırıttı bunun yanındaki adamlardan da kaynaklandığını düşünüyorum Chedjou üst düzey bir stoper değil bana da çok güven vermiyor ama bu kadar da acımasız olmamak lazım mesele geçen sene Denayer ile birkaç maçta beraber oynarken defans olarak daha iyiydik bu sene de yanına Serdar Aziz i monte etmek lazım ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyecem bjk de 9 tane stoper var hepsini toplasan Chedjou etmez

osman sismanoglundan bile omuz darbesi yiyip 2 metre ucan stoper.

Chedjou çok aktif bir stoper ve bu bizim gibi ağır geçişler yapan bir takım için fazla. Yanında Ujfalusi olsaydı daha farklı olurdu ancak bence Chedjou stoper değilde önlibero özellikleri taşıyan bir adam. Tekniği bizim Yasin'den daha iyi kariyerine eğer önlibero olarak başlasaydı daha iyi yerlerde olurdu bence.

Chedjou'u stoper

Ünal Aysal'ı da iyi başkan sanan bir neslimiz var maalesef. Acı bir gerçek.

Ünal Başkanım diye az gezmiyordun ortalıkta Alpay. Şimdi böyle mi oldu? İyi günde de, kötü günde de Ünal Aysal ulan!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Chedjou hayatımda gordugun en kotu stoper

Neymiş yanında urfaluji olursa iyi olurmuş. Semih e leş diyenler o sene Semih yildiz adayı diye lanse ediliyordu İtalyan takımlarıyla adı geçiyordu. Bize akıllı adam lazımken bu apachi chedjou ya yıllık 2.2 ödüyoruz halada yanına şunu alalım diyoruz. Takımın maaşına göre en kötü stoperimiz chedjou dur.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chedjou çok aktif bir stoper ve bu bizim gibi ağır geçişler yapan bir takım için fazla. Yanında Ujfalusi olsaydı daha farklı olurdu ancak bence Chedjou stoper değilde önlibero özellikleri taşıyan bir adam. Tekniği bizim Yasin'den daha iyi kariyerine eğer önlibero olarak başlasaydı daha iyi yerlerde olurdu bence.

Kariyerine ofansif orta saha olarak başladı; zamanla önce önliberoya ve 23 yaş civarında da stopere devşirildi...

Geçen yıl takım önlibero sıkıntısı çekerken, özelliklerini ve kariyer geçmişini hesaba katarak o bölgede oynamasının iyi olacağını en hararetli savunanlardan biri idim, zaten vazgeçilmez bir stoper performansı da yoktu hani...Ancak kendisinin önlibero performansı beni de tatmin etmedi doğrusu. Bunda komple takım savunması arızası bir etkendi belki; Selçuk-Sneijder le birlikte ve en önde Burak-Umut dan biriyle zorlanmadan oynayabilecek DOS canavarı tanımıyorum, öyle biri varsa bile yolu ülkemize pek düşmez!...

Neymiş yanında urfaluji olursa iyi olurmuş. Semih e leş diyenler o sene Semih yildiz adayı diye lanse ediliyordu İtalyan takımlarıyla adı geçiyordu. Bize akıllı adam lazımken bu apachi chedjou ya yıllık 2.2 ödüyoruz halada yanına şunu alalım diyoruz. Takımın maaşına göre en kötü stoperimiz chedjou dur.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar hep böyle ya :D

Sneijder kötü oynar yanındakiler kötü,anlaşabileceği adam yok

Milli takımda kötü oynar,milli takım oyuncuları Sneijder'in dilinden anlamıyor

Chedjou kötü oynar yanında Ujfa tarzı adam yoktu :(

Boşuna yabancı hayranı demiyoruz bunlara boşver :D

Kariyerine ofansif orta saha olarak başladı; zamanla önce önliberoya ve 23 yaş civarında da stopere devşirildi...

Geçen yıl takım önlibero sıkıntısı çekerken, özelliklerini ve kariyer geçmişini hesaba katarak o bölgede oynamasının iyi olacağını en hararetli savunanlardan biri idim, zaten vazgeçilmez bir stoper performansı da yoktu hani...Ancak kendisinin önlibero performansı beni de tatmin etmedi doğrusu. Bunda komple takım savunması arızası bir etkendi belki; Selçuk-Sneijder le birlikte ve en önde Burak-Umut dan biriyle zorlanmadan oynayabilecek DOS canavarı tanımıyorum, öyle biri varsa bile yolu ülkemize pek düşmez!...

Chedjou'nun bu tip ciddi eksikleri olmasaydı Lille'den sonra daha iyi bir takıma giderdi o sene yanlış hatırlamıyorsam en iyi 11'e hatta en iyi defans oyuncusu olarak seçilmişti tam hatırlamıyorum ama o sezonu iyiydi. İyi bir Chedjou aldık biz ama daha sonra takım savunmasının genel haliyle beraber kötü bir Chedjou'ya dönüştü. Elimizdeki savunma oyuncularından iyidir ama.

Burdaki arkadaşlar Chedjou kötü derken diğer defans oyuncularına iyi demiyor. Hepsine kötü diyor. Ama bazıları, Chedjou yerine kim oynayacak Serdar mı oyun kuramıyor bi kere :S diye argümanlar üretiyor. Chedjou'nun vasat altı bir stoper olduğunu kabullenmek istemiyorlar. Ayda yılda bir kafa golü atacak da, ara sıra denk gelirse asist yapacak da öyle katkı sağlayacak. Yoksa zararı bile var şu an takıma. Chedjou'nun yanında Ujfa gibi bir oyuncu yokmuş. Eee napalım ? Bütün takımların öyle defansı mı var sanki ? Kendi başının çaresine bakamıyor mu bu arkadaş ? Her top ayağına geldiğinde aha rakibe verecek, kontra yiyeceğiz, birebirde geçileceğiz demekten bıktım. Çünkü yazdıklarımı yapıyor da.

Serdar - Hakan oynasın hatta alt yapıdan biri oynasın daha iyi.

Selçuk'un topla yapamadığı geriden çıkışları iyi yapıyor. Normalde oyun kurması gereken Selçuk efendinin yerine oyunu Ched'den başlayarak kuruyoruz. Geriden topla çıkma konusunda avrupada sayılı stoperlerden biridir orası kesin. Defansif olarak harbiden garip 10 dakika Thiago Silva gibi oynuyor, 10 dakika sonra amatör futbolcuların yapmayacağı hataları yapıyor. 1 maç iyi 1 maç kötü gibi olsa anlarım da adamın maç içinde performansı inanılmaz iniş, çıkışlı. Harbiden garip. Bunu demeyi sevmiyorum da elimizdeki stoperlerden hangisi Ched'in yerine oynar? 100 metreyi 1 dakikada koşan Serdar'la savunmayı bok önde kurarsın. Sonra Muslera topa açılınca da hatalı çıktı xD yapıyor millet gıcık oluyorum.
Karabük maçını bu adam çözdü. Orta saha ve bekler bariz yetersiz kaldı o maçta. Yine Akhisar maçında Sabri'nin 15 yıldır yapamadığı ortayı gönderdi Eren yine çakıyordu. Topu yarı sahadan ileriye taşıyan ve sorumluluk alan tek defansif profilli oyuncu. Zaafları var ama artıları da eldekilere göre çok fazla.

Geri
Üst Alt