Chedjou'ya Yeni Sözleşme!

Ulan ne oynadı Beşiktaş maçında?Her zaman ki gibi kaplumbağa gibiydi.Bir tarafını kaldırıp koşmaktan aciz.Basın tekmeyi defolsun gitsin.Şu yapılanlar hainlik değil de nedir?

ya şu cemailinin neyini gördünüzde gönüllerde yer edindi.. sadece sana değil lafım birkaç kişi daha üzülüyor gittiğine merak ettim .. Açıkçası hiçbir katkısını göremedim ben

valla ben hep begeniyordum dzemoyu, adam topsuz alanlarda cok iyi kosu yapiyor bence.

Beşiktaş ile oynanan Süper Kupa finalinde kendi kalesine gol atmasına rağmen Aurelien Chedjou’nun performansı büyük beğeni topladı.

Beşiktaş adina iyi oynadiği doğrudur:D

ulan bu haberi yapan kasitli yapiyor.
bu seneden sonrada basimiza kalirsa vay halimize.
bunun gibi cöp yok bidaha.

herkes hem fikir hemen satılmalı..her mac chedjou ne hata yapacak diye beklemekten bıktık..

Aslinda Fransa'da gayet piyasasi vardir bunun hala. Yani adami taniyorlar, satilacaksa oradan mutlaka alici bulunur bence.

Futbolcu iyi gününde iyi topçuda olmayabilir belli bir kapasitesi vardir anlarim. Bu adamda beyin çalişmiyor. Ömer Şişmanoğlunun önünde topa yakin bir omuzla uçtu dellendirdi beni. Duvara vurdum elim gitti:D Öyle maçin içinde sçtiği oldu 2 defa daha

Dünyanin en rahat çalim yiyen 10 oyuncunun arasina girer. Nereye gidiyorsa gitsin ağa. Çürük adamlardan biride bu. Ben böyle hata yapmak için uğraşan topçu görmedim. Top buna gelince tirsiyorum.

Futbolcu iyi gününde iyi topçuda olmayabilir belli bir kapasitesi vardir anlarim. Bu adamda beyin çalişmiyor. Ömer Şişmanoğlunun önünde topa yakin bir omuzla uçtu dellendirdi beni. Duvara vurdum elim gitti:D Öyle maçin içinde sçtiği oldu 2 defa daha

Dünyanin en rahat çalim yiyen 10 oyuncunun arasina girer. Nereye gidiyorsa gitsin ağa. Çürük adamlardan biride bu. Ben böyle hata yapmak için uğraşan topçu görmedim. Top buna gelince tirsiyorum.

aynen herkesin yasadigi duygulari yazmissin, hele o sismanolgudan yedigi omuz tam komedi !

Ulan herif saatli bomba gibi.Karga maçında yapmadıgı hata kalmadı.Ömer denen salaktan bile omuz yiyip 2 metre uçtu.Direk satmamız gerekirken üstüne ödüllendiricek bide mallar.

Yeminle adam almayacak bunlar.
Biz oyunculara değil oyuncular bize muhtaç.

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Chedjou bu sezonda da bireysel hatalarıyla yine 10-14 arası gol yememize sebep olur, yol yakınken göndermeliyiz.

Geri
Üst Alt