Chelsea Karşısında Tur Şansımız Nedir?

arenada kesin gol atarız ama gol yeme ihtimalimiz de baya yüksek. ama içerde 1 farklı da olsa kazanırız. deplasmanda en fazla beraberlik alabiliriz. 7 stoperle falan çıkabilir mancini stamford köprüsüne

zor ama imkansız değil.

galatasaray uefada ve clde bi önceki turda zorlanırsa bi sonraki turu kaybediyo genelde. benim hatırladığım

GS-bordeaux (sabrinin son dakika golü) >> GS-Hamburg

schalke-GS >>> real madrid-GS

bu senede

juventus-GS >>>> chealsea-GS (?)

bu senede çeyrek final görürsek çok güzel olur gerçekten

İnanmayan gölge etmesin, Allah'ın izniyle ezerek alacagımızı düşünüyorum Arena'da. Asma köprüde ne olur bilemem

%40 falan.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

zor ama imkansız değil.

galatasaray uefada ve clde bi önceki turda zorlanırsa bi sonraki turu kaybediyo genelde. benim hatırladığım

GS-bordeaux (sabrinin son dakika golü) >> GS-Hamburg

schalke-GS >>> real madrid-GS

bu senede

juventus-GS >>>> chealsea-GS (?)

bu senede çeyrek final görürsek çok güzel olur gerçekten

O macta zorlanmadik. Kisaca enayilik yaptik, agir mallik yaptik, gerizekalilik yaptik,aptallik yaptik. Olay bundan ibaret. Zorlanma diye birsey yoktu. Tamamen kendi salakligimiz. Bordeaux maci keza ayni. 3-1 öne geciyorsun 0-1 den sonra ama sonra maci 3-3 e getiriyorsun.

burda 1 farkla yensek kontradan orda sonuc alinabilir

schalke stayla

İyi de oynayacak olan ben değilim ki bu dediğin olsun.

Yahu olumlu düşün olumlu olsun, eze eze yenecegiz işte o kadar :) Mete abi vardı buralarda, Mete Alpaslan olması lazım, kaç senedir daha bir avrupa maçında puan kaybederiz ya da eleniriz dedigini görmedim :D

Adamlar fena form tuttular. Hepimiz ya ManU ya Chelsea gelsin istiyorduk (çoğumuz diyelim) ama adamlar şu anda Münih'ten pek aşağı kalmayacak seviyedeler.

Yine de elenmeyecek takım değil. Şansımız %30 diyelim.

Geri
Üst Alt