Chelsea Karşısında Tur Şansımız Nedir?

Ahmet çakar hesabı yapmayı bırakın biz galatasarayız bu maçı alacağız.Yüzdelerle oynamayı bırakın sadece inanın.

%35 civarı.

Ama aslında yüzde vermek de çok doğru değil. Belirli bir yetenek varsa takımında ondan sonra inanırsan yenemeyeceğin, eleyemeyeceğin takım yok çünkü.

%35 civarı.

Ama aslında yüzde vermek de çok doğru değil. Belirli bir yetenek varsa takımında ondan sonra inanırsan yenemeyeceğin, eleyemeyeceğin takım yok çünkü.

Sen ve senin gibi inandınmı yenemiyeceğin takım yoktur düşüncesinde olanları hayretle okuyorum. öyleyse sizin mantığınıza göre San marinolu futbolcular inansın İngiltereyi yener diyorsunuz.

böyle karşılaşmalarda işin içinde biz olduğumuzda rakip kim olursa olsun mantıklı veya objektif düşünemiyorum. ayrı bir meziyet gerektiriyor sanırım. herzaman eleyeceğimize olan inancım büyük oluyor tabi sonrası o hayal kırıklığı da daha büyük oluyor.

herzaman hangi futbolcu topluluğu olursa olsun, hangi teknik kadrolar olursa olsun başarının geleceğine inandım yine inanıyorum eleriz.

Özhan Canaydın'ın hedef Atina dediğine bile inanıp ogünü beklemiştim Rivaldo'yu Figo'yu Pires'i beklediğim gibi :cold:

57C30ED18985224D8F157072m.jpg

Hak eden kazansınki umarım biz oluruz. Hazardan tırzıyorum ama baya. Kim markaja alacaksa onu bizde turun galibini belirleye bilir.

favori chelsea tabiki.ingıltere deplasmanlarından her zaman nefret ederım.ordakı maç çok zor olacak.arenada 2-0 yensek bıle hangımız turu atlatık dıyebılır.tahmınım arenadakı maç 0-0 1-0 1-1 0-1 bitecektır.orda ılk yarım saat gol yemeyelım her sey olabılır.kolay lokms olmayacagız.schalke gecen sene kurada sevınmıştı ama sonuç belli.real barca bayern hariç her takımı yenebılır eleyebılırız.şekil a juventus.

abi herkes bir yüzde yazmış.kimisi çok umutlu kimisi değil.realist olmak tabi ki iyidir ama mancininin açıklamaları da yuh artık dedirtiyor.adam kalkmış neredeyse arenada bile şansımız yok demiş.ya bunu duyan futbolcu düşünmez mi arkadaş "benim hocam bile bana inanmıyor" diye.bu kadar da olmaz.aynısını juve maçında da yapmıştı.ne yapmaya çalıştığını anlamakta zorlanıyorum açıkcası.mourinho bile kalkıp "tur şansı eşit" diyor sen bunu demek yerine kalkıp takımını ve oyuncularını sürekli küçük görüyorsun.

Geri
Üst Alt