Chelsea'de Lamine Camara Transferi İptal Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1788294358844.webp

ÖZEL: Chelsea, AS Monaco'dan Lamine Camara'yı transfer etmek için prensip anlaşmasına vardı, Here we Go! 💣

Bonservis bedeli 55 milyon euro. Anlaşma tamamlandı, şimdi tüm evrakları yetiştirmek için zamana karşı bir yarış var. (Fabrizio Romano)

UPDATE: LAMINE CAMARA TRANSFERİ İPTAL!

AS Monaco, kulüpler arasında yazılı anlaşmaya varılmasına rağmen Lamine Camara’nın Chelsea transferini iptal etti. Monaco, Balogun’un Everton’a satış sürecine devam ediyor.

⚠️ Chelsea cephesi ÖFKELİ! Monaco’nun bu tutumunu “son derece profesyonellikten uzak bir iş yapma biçimi” olarak değerlendiriyor. (Fabrizio Romano)

chelsea bu kadar topcuyu ne yapıyor

Belliydi monaco paragöz bir takım keşke süreyi yetiştiremeseler aynı paraya biz alsak

55 m da masallah yav

Öyle bir para kalmadı şu an bizde. Kalan maks bütçe 15-20 milyon falandır.
habermi var ? daha dogrusu ortasaha icin kiralık bile isim geçmiyor mu
hiç takip etmiyorum bu dönemide ondan sana sordum sen hakimsin diye
ortasahasız uclye gitmek= tabuta çivi çakmak

habermi var ? daha dogrusu ortasaha icin kiralık bile isim geçmiyor mu
hiç takip etmiyorum bu dönemide ondan sana sordum sen hakimsin diye
ortasahasız uclye gitmek= tabuta çivi çakmak
Şu an bir u23 olursa olur ama olmayacak büyük ihtimalle. Ben çok karamsar değilim ilk 24 hedef.

Şu an bir u23 olursa olur ama olmayacak büyük ihtimalle. Ben çok karamsar değilim ilk 24 hedef.

u 23 istense cok rahat bulunur,okan ortasaha olayına hep soguk bakıyor acısını fena çekecek ,keşke iyimser olabilsek ama ortasahamız şimdi degil hasan,gecen yıl nisan ayından itibaren iflas etmiş durumda
adım gibi eminim ocak ayında ortasaha alacaz diyecek
dursuna kızıyordum ama vazgectim dursunu yanlış yönlendirende bizim hoca efendi 4 senede tor harici ortasaha aldırmazmı insan neyse konustukca sinirlerim cıkıyor
arda okan için sitede haber görmedim ama çocuk bizimle anlaşmış para konusunda menajerini benım arkadasım tanıyor ama daha imza yok demişti haftasonu

u 23 istense cok rahat bulunur,okan ortasaha olayına hep soguk bakıyor acısını fena çekecek ,keşke iyimser olabilsek ama ortasahamız şimdi degil hasan,gecen yıl nisan ayından itibaren iflas etmiş durumda
adım gibi eminim ocak ayında ortasaha alacaz diyecek
dursuna kızıyordum ama vazgectim dursunu yanlış yönlendirende bizim hoca efendi 4 senede tor harici ortasaha aldırmazmı insan neyse konustukca sinirlerim cıkıyor
arda okan için sitede haber görmedim ama çocuk bizimle anlaşmış para konusunda menajerini benım arkadasım tanıyor ama daha imza yok demişti haftasonu
Oakn hoca orta saha transferi istemiş tüm haberler bu yönde. Arda Okan konusunda da oyuncu ile anlaşma var ama Göztepe ile yokmuş şu an. Avrupa listesi olmasa bile görüşmeler sürecekmiş. Lakin zor diyorlar.

Geri
Üst Alt