- 26 Ocak 2013
- 25.754
- 17.110
- 1.768
Harbi ya her bölüm olsaydı o herif keşke.Bu arada Jared Harris büyük oyuncu.
Fringe'de de çok severdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbi ya her bölüm olsaydı o herif keşke.Bu arada Jared Harris büyük oyuncu.
Fringe'de de çok severdim.
buldum renktosh sağolFatih Terim'e sallayıp durmasaydın atardım 1080p.
1 sezon toplam 5 bölüm her bölüm 1 saat civarı . Bütün bölümler yayınlandı ve bitti dizi .Beyler kac bolum veya sezon olacagi belli mi acaba?
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oo cok iyi bitmis olmasi, sahsen beklemek sıkıntıli oluyor. Askerlik dönüşü izleyecegim teşekkürler bilgilendirme için1 sezon toplam 5 bölüm her bölüm 1 saat civarı . Bütün bölümler yayınlandı ve bitti dizi .
Boris Shcherbina da buyuk karakter Legasov son bolumde hakkini veriyor en onemli insan sendin diye
Bizim nukleer santrali de chernobyl I yapan sirket yapiyormus simdiden temelinde İki kez catlak yaşanmış
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizim nukleer santrali de chernobyl I yapan sirket yapiyormus simdiden temelinde İki kez catlak yaşanmış
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Metsamor umarım gündeme biraz daha fazla gelir artık. Gerçi Ermenistan sallamıyor o kadar telkine rağmen.
Hbo da propaganda yapıyor bu da bariz.Ruslar utanmasa Chernobyl diye bir şey yok dış güçlerin uydurması diyecek .
Tamam abartı vardır kaldı ki bu olayı geçtim herhangi bir olayın filminde / dizisinde gerçeğe tamamen bağlı kalınmıyor . Tarihin en önemli felaketlerinden birini anlatsam ben de trajedi katarım içine . Ruslar'ın sağlıklı önlemler aldığını sanmıyorum ki bu tarz bir ülkede böyle bir felaket kesinlikle üstü kapatılmaya çalışılır buna kendi adıma tamamen inanıyorum . Misal bizim ülkemizde de böyle bir şey olsa yayın yasağı gelir nitekim Soma'da maden göçüğünde geldi daha büyük felakette bin katı gelir . Böyle enteresan yönetimlerde bu tarz şeylerin olması bana hiç hayalmiş gibi gelmiyor .Hbo da propaganda yapıyor bu da bariz.