# Chevrolet Başlığı

Cevap: # BMW Başlığı

116i için ne dersiniz?

1.18 aracım var.. 1.16i' yi çok araştırdım bir çok arkadaşımda var bende alacaktım. Fakat 1 serisi alacaksan kesinlikle 1.18i almanı tavsiye ederim. Hem yakıt olarak 1.16' dan düşük hem de inanılmaz bir performans var gaz pedalının sonuna bastığında verdiği tepki kesinlikle insanı inanılmaz zevke getiriyor :)

# BMW Başlığı

ben yaklaşık 2 senedir e92 320d kullanıyorum ve şunu rahatlıkla söyleyebilirim sağlamlık ve güvenilirlik bakımından bana göre en mükemmel araba.

Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı

Günlük 80-90 km yapıyorum yol asfalt ama biraz bozuk... Sağlam ,az yakan 40-45.000 tl. civarı 2. el bir araç düşünüyorum...Aklımda ilk tercih İ30(yeni kasa) var..i30 hakkında veya başka araçlar hakkında fikri olanlardan tavsiyeler beklerim..

Günlük 80-90 km yapıyorum yol asfalt ama biraz bozuk... Sağlam ,az yakan 40-45.000 tl. civarı 2. el bir araç düşünüyorum...Aklımda ilk tercih İ30(yeni kasa) var..i30 hakkında veya başka araçlar hakkında fikri olanlardan tavsiyeler beklerim..

İ30 az yakan bir araç değil, kullananların yorumlarını oku hep çok yaktığından şikayet ediyorlar. Bozuk yol durumun varsa ve takıntı ve ön yargıların yoksa, temiz bir 1.6HDİ C5 alabilirsin, tam bir uzun yol arabasıdır ve az yakar.

c5 al 25 liraya çorludan istanbul yakıyor :yenieek:

Sağlamlığı nasıl..Citroene güvenebilir miyim ? Bana birkaç kişi VW'den şaşma dedi yol biraz bozuk olduğu için Hyundai'den falan 2 yıla sağından solundan ses gelir diyorlar...

c5'i de araştıracağım biraz birkaç kişi daha demişti...Galiba düşük km. (max. 30-40.000) dizelini 50'den aşağı bulamam..

Sağlamlığı nasıl..Citroene güvenebilir miyim ? Bana birkaç kişi VW'den şaşma dedi yol biraz bozuk olduğu için Hyundai'den falan 2 yıla sağından solundan ses gelir diyorlar...

Boşver ya ne Citroen'i... Kaç paralık birşey düşünüyorsun ?

Tiguan hakkında ne düşünüyorsunuz yeni kasası 0 olarak güzel araba mı günde 15-20km falan yapacak bu yüzden yakıtın çok sorun olacağını düşünmüyorum kaldı ki rakiplerine göre az bile yaktığı söylenebilir.

Araba büyük ihtimalle en temel modeli olacak yani en ucuz olanı :D

Bu arabayı almamızın amacı hem güvenlik hemde yaz tatillerinde bagaj sıkıntısı yaşamamak bir de irice köpeğimiz var arabaya sığabilmek önemli.

Geri
Üst Alt