# Chevrolet Başlığı

Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı

Lan şu a3 ü çok seviyorum ya.Ah bi a3 üm olsa :S

Param olsun Volvo ve Audi'den şaşmam. Mercedes, BMW saygıdeğer markalar ama bende bu ikiliye takıntı var. Biraz daha az param olursa da halk arabası VW:)

aralarında bana göre mercedes her acıdan bir adım önde...bir kere hiçbir modeli kolay kolay değer kaybetmiyor...1996 modeline bin hala taşgibi

yalnız volvo'nun tek eksiği türkiye'de yedek parçasını bulma sıkıntısı varmış. yani servisi neyn sıkıntı.

aralarında bana göre mercedes her acıdan bir adım önde...bir kere hiçbir modeli kolay kolay değer kaybetmiyor...1996 modeline bin hala taşgibi

Harun abi haklısın ama şöyle düşünelim birde.Mercedes daha ulaşılması zor modeller üretiyor.Ben mesela hatchback araba istiyorum ikinci el Audi a3 bakabiliyorum makul fiyatlara.Mercedeste böyle bişey yok.Makul fiyata araba bakmak istesen çok daha eski modellere düşüyor...

Otomobili nazardan korumak için bir şey lazım bizim aileye :( 3 senede ufağından büyüğüne amma kaza yapıldı arabayla. 11 sene Doğan kullandılar bunun yarısı kadar kaza olmamıştır.

Öyledir belki ama bu kadar para olunca iş biraz zevke kalıyor ya...Audi ve Volvo bana çok başka geliyorlar.

Insignia hakkında ne düşünüyorsunuz? Opel çok iddialıydı 2009'da çıkarırken.

Harun abi haklısın ama şöyle düşünelim birde.Mercedes daha ulaşılması zor modeller üretiyor.Ben mesela hatchback araba istiyorum ikinci el Audi a3 bakabiliyorum makul fiyatlara.Mercedeste böyle bişey yok.Makul fiyata araba bakmak istesen çok daha eski modellere düşüyor...

orası öyle...mercedes belli bir kalitenin altına inmiyor...en ucuz a ve b modelleri...ama tarz olarak cok farklı...

Volvo'nun ne servisi abartıldığı gibi pahalı, ne de parça sıkıntısı var.

Gidin Peugeot'a orada bile parça sıkıntısı var aksine ülkede en çok satan markalarda.

Tevatürden ileri gidemiyoruz halk olarak.

bu arada mondeo da reis arabadır, hayran olduğum tasarımlardan biridir.

Öyledir belki ama bu kadar para olunca iş biraz zevke kalıyor ya...Audi ve Volvo bana çok başka geliyorlar.

Insignia hakkında ne düşünüyorsunuz? Opel çok iddialıydı 2009'da çıkarırken.

ben a3 ile takas yapacaktım opel bayisinde...benim araba tek kapı cocuk olduğunda değiştirmek istemiştim...test sürüşü yaptımhiç beğenmedim...1.6 turbo 180 hp alıyordum..performans olarak iyi değildi ve inanılmaz yakıt tüketimi vardı arabanın...sonra vazgectim almadım..görüntüsünün hakkını vermeyen bir araba...

Mercedes E 250 alana kadar arabaya biniyorum demem.Okuldan sonra Allah nasip eder inşallah:)

ben a3 ile takas yapacaktım opel bayisinde...benim araba tek kapı cocuk olduğunda değiştirmek istemiştim...test sürüşü yaptımhiç beğenmedim...1.6 turbo 180 hp alıyordum..performans olarak iyi değildi ve inanılmaz yakıt tüketimi vardı arabanın...sonra vazgectim almadım..görüntüsünün hakkını vermeyen bir araba...

O araba benzinli alınmaz

Yanılmıyorsam 4-5 yıl öncesine kadar okuduğum veya bir yerde rastladığım bir bilgiye göre Türkiye'nin coğrafi şartlarına ve yol durumuna en uygun araba Toyota Corolla idi. Veya genel olarak Toyota imiş.

Geri
Üst Alt