Barış Tufan
Parçalı Üye
- 29 Haziran 2010
- 4.368
- 102
- 1.173
Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı
Lan şu a3 ü çok seviyorum ya.Ah bi a3 üm olsa :S
Lan şu a3 ü çok seviyorum ya.Ah bi a3 üm olsa :S
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Param olsun Volvo ve Audi'den şaşmam. Mercedes, BMW saygıdeğer markalar ama bende bu ikiliye takıntı var. Biraz daha az param olursa da halk arabası VW![]()
aralarında bana göre mercedes her acıdan bir adım önde...bir kere hiçbir modeli kolay kolay değer kaybetmiyor...1996 modeline bin hala taşgibi
yalnız volvo'nun tek eksiği türkiye'de yedek parçasını bulma sıkıntısı varmış. yani servisi neyn sıkıntı.
yalnız volvo'nun tek eksiği türkiye'de yedek parçasını bulma sıkıntısı varmış. yani servisi neyn sıkıntı.
aralarında bana göre mercedes her acıdan bir adım önde...bir kere hiçbir modeli kolay kolay değer kaybetmiyor...1996 modeline bin hala taşgibi
Harun abi haklısın ama şöyle düşünelim birde.Mercedes daha ulaşılması zor modeller üretiyor.Ben mesela hatchback araba istiyorum ikinci el Audi a3 bakabiliyorum makul fiyatlara.Mercedeste böyle bişey yok.Makul fiyata araba bakmak istesen çok daha eski modellere düşüyor...
Öyledir belki ama bu kadar para olunca iş biraz zevke kalıyor ya...Audi ve Volvo bana çok başka geliyorlar.
Insignia hakkında ne düşünüyorsunuz? Opel çok iddialıydı 2009'da çıkarırken.
Öyledir belki ama bu kadar para olunca iş biraz zevke kalıyor ya...Audi ve Volvo bana çok başka geliyorlar.
orası öyle...mercedes belli bir kalitenin altına inmiyor...en ucuz a ve b modelleri...ama tarz olarak cok farklı...
bu arada mondeo da reis arabadır, hayran olduğum tasarımlardan biridir.
ben a3 ile takas yapacaktım opel bayisinde...benim araba tek kapı cocuk olduğunda değiştirmek istemiştim...test sürüşü yaptımhiç beğenmedim...1.6 turbo 180 hp alıyordum..performans olarak iyi değildi ve inanılmaz yakıt tüketimi vardı arabanın...sonra vazgectim almadım..görüntüsünün hakkını vermeyen bir araba...