# Chevrolet Başlığı

Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı

ben a3 ile takas yapacaktım opel bayisinde...benim araba tek kapı cocuk olduğunda değiştirmek istemiştim...test sürüşü yaptımhiç beğenmedim...1.6 turbo 180 hp alıyordum..performans olarak iyi değildi ve inanılmaz yakıt tüketimi vardı arabanın...sonra vazgectim almadım..görüntüsünün hakkını vermeyen bir araba...

1.6 alınmaz. 2.0 var akrabada çok iyi kaçıyor.

Ne açıdan kötü, kullananlar genel olarak memnun ama...

Kalite olarak Honda kalitesinden en uzak model. Yani bir çok neden. O kadar para o araca verilmez, ikinci el piyasası da iyi değil. O paraya Golf alırsın 1 sene sonra aldığın paraya belki daha fazlasına satarsın.

Beyler A3 ve Bmw 1.16 karşılaştırması yapalımmı iki dk merak ediyorum fikirlerinizi

Beyler A3 ve Bmw 1.16 karşılaştırması yapalımmı iki dk merak ediyorum fikirlerinizi

Yeni 1 serisi yeni A3'ü tekme tokat döver. Zaten karşılaştırmaları da mevcut özellikle yakıt konusunda eziyor. İç tasarım olarak da eziyor.

Kalite olarak Honda kalitesinden en uzak model. Yani bir çok neden. O kadar para o araca verilmez, ikinci el piyasası da iyi değil. O paraya Golf alırsın 1 sene sonra aldığın paraya belki daha fazlasına satarsın.

Hayırlısı diyelim o zaman, üç sene önce vergi indiriminde bizimkiler bi mallık yapıp almışlar :asd: Gerçi emekli arabası olarak kullanıyorlar Didim'de sağa sola gitmek için, onlara göre bir sorun yok :)

Bu arada Türkiye'de satışı durdurulmuş :)

Yeni 1 serisi yeni A3'ü tekme tokat döver. Zaten karşılaştırmaları da mevcut özellikle yakıt konusunda eziyor. İç tasarım olarak da eziyor.

hangi motorlara göre yakıt konusunda eziyor...yeni modelini bilmiyorumda 2011 model 1.16 ile 2011 a3 1.4tfsi arasında a3 acık ara hem performans hemde yakıt olarak öndedir...

Geri
Üst Alt