# Chevrolet Başlığı

Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı

otomobillere fisildayan adam hanginiz

otomobillere şiir yazan adam versek..?

540851_266614410086862_102321879849450_598957_1102134027_n.jpg

Arabalar hakkında bilgim pek iyi değil.

Almayı düşünüyorum ama henüz ne alacağıma bile karar vermedim.

Son zamanlarda Megane HB ye takıldım,kullanan var mı?Neler söylersiniz bu araba hakkında?

yeni-megane-hb%20(3).jpg

50.000 tl verecem diyorsan git yeni citroen c4 al yada citroen ds4 al

Yeni Citroen'lerde çok aklım var ya.

Daha yeni arabayı değiştirdiğim için şu anda pek niyetim yok ama çok beğeniyorum yeni C3 ve C4'leri.

15 yıldır yazıyor ancak, bir ilerleme kaydedememiş :) erken yaşlanmış zaten :)

Arkadaslar aranizda Getz kullanan varmi nasil arabadir ? yakit yol tutumu filan ?

Hyundai Getz 1.5 CRDi diesel 03/2004 142.000 km buldum bir tane uygun fiyata ama kore mali iste nasil saglammidir pek bilgim yok.

$%28KGrHqV,!gsE9wz0FB24BPc,HLYZ6g~~_27.JPG

Yeni Citroen'lerde çok aklım var ya.

Daha yeni arabayı değiştirdiğim için şu anda pek niyetim yok ama çok beğeniyorum yeni C3 ve C4'leri.

Citroen suan en cok satan fransiz arabasi fransada c3 cok guzel ama ben alman arabasi derim baska demem.:)

valla biz şirkette benzinlisini kullanıyoruz. Frenlere çok güvenme yol tutuşu olarak agrasif kullanmadığın sürece sıkıntı olmaz.Ama dizelin performansı iyi yakıtını bilmiyorum

Arkadaslar aranizda Getz kullanan varmi nasil arabadir ? yakit yol tutumu filan ?

Hyundai Getz 1.5 CRDi diesel 03/2004 142.000 km buldum bir tane uygun fiyata ama kore mali iste nasil saglammidir pek bilgim yok.

$%28KGrHqV,!gsE9wz0FB24BPc,HLYZ6g~~_27.JPG

Bunun makyajlısı var, ön farları sivri ondan çok sürdüm. Şehir içi için gayet iyi. Hem dizeli az yakıyor, hemde ufak araba her yere sığıyor. Ufak olmasına rağmen 1000kg'nun üstünde ağırlığı var sanıyorum. Elektronik aksam da çok. Kaç para sizin orda? Bence Fransa'da temiz bir C3 alsan daha iyi.

Bunun makyajlısı var, ön farları sivri ondan çok sürdüm. Şehir içi için gayet iyi. Hem dizeli az yakıyor, hemde ufak araba her yere sığıyor. Ufak olmasına rağmen 1000kg'nun üstünde ağırlığı var sanıyorum. Elektronik aksam da çok. Kaç para sizin orda? Bence Fransa'da temiz bir C3 alsan daha iyi.

Bunu ben 2000 avroya alacam almanyadan fransada piyasasi 3.5 bin avro civari ,c3 yenileri guzel eskilerini begenmiyorum ama mesala 2004 model 1.4 hdi 2500 e bulursun.

yada 2000 model polo ve veya seat ibiza alim diyorum 1500-2000 arasi var tdi ve sdi.

valla biz şirkette benzinlisini kullanıyoruz. Frenlere çok güvenme yol tutuşu olarak agrasif kullanmadığın sürece sıkıntı olmaz.Ama dizelin performansı iyi yakıtını bilmiyorum

sagol yakit onemli benim icin carsi ici filan yoksa uzun yol icin mondeo ve Audi a3 var ikiside canavar.:)

:coffee:

Siz böyle konuşunca moralim bozuluyor. 1500'e aldığın Polo burda 7.000€'ya denk geliyor. 2000€ dediğin Getz burda yine 6-7.000€'ya denk geliyor. Vay be.

Getz iyidir yani şehir içi için makul araç.

Siz böyle konuşunca moralim bozuluyor. 1500'e aldığın Polo burda 7.000€'ya denk geliyor. 2000€ dediğin Getz burda yine 6-7.000€'ya denk geliyor. Vay be.

Getz iyidir yani şehir içi için makul araç.

oyle burasi turkiyede ne ucuzki kebab disinda ? :D gecen hafta abime gittim audi a3 getirdim 1.9 tdi 110 beygir 150 bin kilometre daha araba canavar 210 diyor rahatca 3100 avroya mal oldu hepsi.Avrupadan gidip turkiyede hava atiyorlar iste mesala bak X5 7300 avro fistik gibi bizim burda fransada 12 filandir Abboud Autohandel in Berlin turkiyede kac milyardir kim bilir.

Hyundai'ın kasalarına hiç güvenmiyorum. Bi kez Getz kullanırken en ufak darbede ön tarafı dağılmıştı arabanın. Sadece bu olay yüzünden Hyundai'dan soğudum. Geçen ay babam yeni nesil Accent alacaktı, bu yüzden vazgeçirdim.

Hyundai'ın kasalarına hiç güvenmiyorum. Bi kez Getz kullanırken en ufak darbede ön tarafı dağılmıştı arabanın. Sadece bu olay yüzünden Hyundai'dan soğudum. Geçen ay babam yeni nesil Accent alacaktı, bu yüzden vazgeçirdim.

iste bende ondan istemiyorum teneke gibi geliyor bana 2004 model araba boyle olurmu hic.seytan diyor eski meski git 98-99 model 90 beygir bir bmw 318 compact al diyor yakitta hemen hemen ayni ama bmw farki sigorta filan pahali.yoksa fiyat olarak Getz ile hemen hemen ayni aralarinda 7 yas fark var fiyat ayni bu herseyi anlatiyordur galiba :)

BMW_318ti_016.jpg

87 modeli vardı bunun geçen yıl burda satılık. 3000 tl ama 2500'e de bırakırdı adam. Getz'e bineceğime buna binerim doğrusu.

Geri
Üst Alt