Enver Kayıkçı
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2011
- 830
- 0
- 976
Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı
maximum 35 bin verebilirim.
Nedir önerileriniz.
Nedir önerileriniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arabalar hakkında bilgim pek iyi değil.
Almayı düşünüyorum ama henüz ne alacağıma bile karar vermedim.
Son zamanlarda Megane HB ye takıldım,kullanan var mı?Neler söylersiniz bu araba hakkında?
![]()
otomobillere şiir yazan adam versek..?
![]()
Nedir önerileriniz.
Yeni Citroen'lerde çok aklım var ya.
Daha yeni arabayı değiştirdiğim için şu anda pek niyetim yok ama çok beğeniyorum yeni C3 ve C4'leri.
Arkadaslar aranizda Getz kullanan varmi nasil arabadir ? yakit yol tutumu filan ?
Hyundai Getz 1.5 CRDi diesel 03/2004 142.000 km buldum bir tane uygun fiyata ama kore mali iste nasil saglammidir pek bilgim yok.
![]()
Bunun makyajlısı var, ön farları sivri ondan çok sürdüm. Şehir içi için gayet iyi. Hem dizeli az yakıyor, hemde ufak araba her yere sığıyor. Ufak olmasına rağmen 1000kg'nun üstünde ağırlığı var sanıyorum. Elektronik aksam da çok. Kaç para sizin orda? Bence Fransa'da temiz bir C3 alsan daha iyi.
valla biz şirkette benzinlisini kullanıyoruz. Frenlere çok güvenme yol tutuşu olarak agrasif kullanmadığın sürece sıkıntı olmaz.Ama dizelin performansı iyi yakıtını bilmiyorum
Siz böyle konuşunca moralim bozuluyor. 1500'e aldığın Polo burda 7.000€'ya denk geliyor. 2000€ dediğin Getz burda yine 6-7.000€'ya denk geliyor. Vay be.
Getz iyidir yani şehir içi için makul araç.
Hyundai'ın kasalarına hiç güvenmiyorum. Bi kez Getz kullanırken en ufak darbede ön tarafı dağılmıştı arabanın. Sadece bu olay yüzünden Hyundai'dan soğudum. Geçen ay babam yeni nesil Accent alacaktı, bu yüzden vazgeçirdim.