Mehmet Vural
Parçalı Üye
- 22 Kasım 2008
- 4.183
- 0
- 1.306
Cevap: # Resmi BMW Başlığı
Ben BMW'nin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum, Mercedes'in iç döşemesinden. Dizel araba markası ne olursa olsun ömrü 10 yıldır, 10 yıl sonunda piston, piston başı yani motor kurum bağlar. Performans alamazsın kompresyonu düşer motorun, çekişi ölür. 1998-1999'dan sonra BMW yakıt ekonomisini hedefledi ve kullandığı vano teknolojisini çift vanoya yükselterek diğer markalara farkattı. Audi'nin rakipleri BMW ve Mercedes değil bence.
O dayaniklilik olayi Mercedes'in dizel arabalariyla saldigi namdan ibarettir Mehmet. Yani aslinda bir sehir efsanesidir. Dizel arabalari genelde hep saglam ve uzun omurlu olur,lar. Zira motorlari yuksek devirli olmaz, haliyle de cabuk yipranmazlar. Ic malzeme olayinda da Mercedes bir kac tik ondeydi BMW'ye nazaran ama eskiden. BMW istisnasiz her anlamda suan Mercedes'i sollamis durumda. Forumlarda okudugum veya duydugum bilgiler degil, birebir kendi tecruberimle bunu yaziyorum.
2000'lerden sonra ki modelleri yada W220 kasadan sonraki modelleri Mercedes'in ismini probleme cikardi. Her arabasi problem. BMW'nin ise ender ve genel problemi plastikten yapilmis o dandik radyatorlerin 120-130 bin km'yi bile gorememesi.
Surus zevki, motor gibi unsurlarda BMW her zaman ustun gelmistir Mercedes'e. Musteri kitleside bu dogrultudadir zaten.
Bunun yaninda Audi cok iyi sicrama yapti son senelerde ama BMW her anlamd olayi asti(bence).
Ben BMW'nin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum, Mercedes'in iç döşemesinden. Dizel araba markası ne olursa olsun ömrü 10 yıldır, 10 yıl sonunda piston, piston başı yani motor kurum bağlar. Performans alamazsın kompresyonu düşer motorun, çekişi ölür. 1998-1999'dan sonra BMW yakıt ekonomisini hedefledi ve kullandığı vano teknolojisini çift vanoya yükselterek diğer markalara farkattı. Audi'nin rakipleri BMW ve Mercedes değil bence.