# Chevrolet Başlığı

Cevap: # Resmi BMW Başlığı

O dayaniklilik olayi Mercedes'in dizel arabalariyla saldigi namdan ibarettir Mehmet. Yani aslinda bir sehir efsanesidir. Dizel arabalari genelde hep saglam ve uzun omurlu olur,lar. Zira motorlari yuksek devirli olmaz, haliyle de cabuk yipranmazlar. Ic malzeme olayinda da Mercedes bir kac tik ondeydi BMW'ye nazaran ama eskiden. BMW istisnasiz her anlamda suan Mercedes'i sollamis durumda. Forumlarda okudugum veya duydugum bilgiler degil, birebir kendi tecruberimle bunu yaziyorum.

2000'lerden sonra ki modelleri yada W220 kasadan sonraki modelleri Mercedes'in ismini probleme cikardi. Her arabasi problem. BMW'nin ise ender ve genel problemi plastikten yapilmis o dandik radyatorlerin 120-130 bin km'yi bile gorememesi.

Surus zevki, motor gibi unsurlarda BMW her zaman ustun gelmistir Mercedes'e. Musteri kitleside bu dogrultudadir zaten.

Bunun yaninda Audi cok iyi sicrama yapti son senelerde ama BMW her anlamd olayi asti(bence).

Ben BMW'nin daha kaliteli olduğunu düşünüyorum, Mercedes'in iç döşemesinden. Dizel araba markası ne olursa olsun ömrü 10 yıldır, 10 yıl sonunda piston, piston başı yani motor kurum bağlar. Performans alamazsın kompresyonu düşer motorun, çekişi ölür. 1998-1999'dan sonra BMW yakıt ekonomisini hedefledi ve kullandığı vano teknolojisini çift vanoya yükselterek diğer markalara farkattı. Audi'nin rakipleri BMW ve Mercedes değil bence.

Cevap: # BMW Başlığı

BMW_Fan_Club_wallpaper_51081.jpg

Eski ama güzel bir reklam :) Seviyorum bu kasayı

[video=youtube;aqUs1TyVD50]https://www.youtube.com/watch?v=aqUs1TyVD50&feature=related[/video]

Ascari A10.

Modifiye edilmis E39 M5'in motorunu barindiriyor. Top Gear lapinin en hizli yol arabasi secilmisti. Sonra gecildi mi bilmiyorum.

[video=youtube;wDeK6Kfd7ks]https://www.youtube.com/watch?v=wDeK6Kfd7ks[/video]

Imzamızı kağıda değil asfalta atarız, kalem kullanmayız M3'le çakarız :D

Her yerde deli gibi E46 M3 ariyorum. Buldugum an evlenene kadar son arabami almis olacagim.

Ascari A10.

Modifiye edilmis E39 M5'in motorunu barindiriyor. Top Gear lapinin en hizli yol arabasi secilmisti. Sonra gecildi mi bilmiyorum.

[video=youtube;wDeK6Kfd7ks]https://www.youtube.com/watch?v=wDeK6Kfd7ks[/video]
400 bg sahip bir motor ciktigi donemde pek cok lux sinif spor otomobili sollamistir. Amerikadaki otomobil dergilerinden yanilmiyorsam 10/10 ya da 10/9almisti ve bu bir ilkti.

Cevap: Otomobil Sohbet Başlığı

Adam 17 yaşında lise öğrencisi, altında 5.25D F10 var. Ehliyeti de yokmuş, harçlıklarla m pakete çeviricem, babam makam sahibi, onun X6sı falan var yazmış. Adaletini sevdiğimin dünyası.

E34 M5'i bir hafta boyunca kullanma sansina erismistim. Bir araba bu kadar mi komple olur?

BMW_M5_E34-02.jpg

bmw_e34_m5_convertible_8.jpg

112547-bmw-e34-m5-convertible17.jpg

112553-bmw-e34-m5-convertible11.jpg

Dünya'nın ilk ve tek E34 Cabrio'su. Fabrika çıkış ve sadece 1 adet özel üretim. Satışı yok. Bmw müzesinde ömür boyu saklanacak. Paha biçilemez.

Tek kelimieyle bir şaheser. BMW'nin gizli garajinda baya degisik arabalar mevcut.

beyler fiesta 2000 de karar kıldım araba alıyorum az yakıyor gayet seri klimalı fiyatı 11 12 o paraya alınabilecek en iyi araba diye düşünüyorum hiç kullananız oldumu ?

emre senin bilgin vardır ne düşünüyorsun 2000 fiestalar hakkında ghiamı ne modelleri :asd:

opel corsa daha iyi degil mi yaf??

Geri
Üst Alt