Video Haber China Suarez: "Icardi, Galatasaray'a dönüp tekrar oynamak için çok istekli"

Adamin fitnes sevmedigi yogun antreman sevmedigi gittigi her klupte bilinen birsey bu kadar yaziya gerek yoktu icardiye sorsan oda söyler bir tek sen savunursun
Okusaydın savunmadan çok olaya nötr baktığımı, bir önceki mesajda da oyunucunun durumunu değerlendirip karar verilmesi gerektiğini söylemek istediğimi anlaman lazım, ayrıca ek olarak spor yapıp yapmadığını sende bende net olarak bilemeyeceğimizi yani daha doğrusu hangi verimlilik ile yapıp yapmadığını bilemeyiz, 7/24 paylaşım yaparken sürekli sportif aktiviteler mümkün olmayacağını bilimsel verilerin özetleri ile söylemek istemiştim aslında ama yinede sen bilirsin. Ha seversin sevmezsin birşey diyemem, kendi düşüncem kattıkları ortada, yaptıkları da ortada, sakatlandıktan sonraki ciddi bir süre üretkenliğimizin de azaldığı ortada. Şahsen ben adamı "hadi s. git" diyerek yol verilmesini istemem, değerlendirmekte fayda var. Belki de sen haklısın günün sonunda değerlendirmek ve 1 sezon daha kalması bize ciddi sorunlar çıkarabilir, ona da birşey diyemem gelecek hakkında konuşmak için henüz erken. Savaş Cebecinin videosu gibi oldu 2 ihtimal var %50 %50 😂

Neyse uzatmanın anlamıda yok, istediğin gibi değerlendirebilirsin düşüncelerimi.

Gelecekse şu gereksiz ilişkilerini takımdan uzak tutsun gelsin, her gün forumda wanda haberi okuyorduk. Kaotik bir adam sürekli medyaya malzeme çıkarıyordu. Herkes unuttu sanırım bu adamı oyundan bile çıkarmak dertti afra tafrasındanda geçilmiyordu. Hoca onu kesmemek için 2 yıllık düzeni oturmuş takımda taktik değişikliğine gitti ama bak morata dediğin adamı o kulübe de oturtabiliyorsun. Neyseki osimhen sonrası yetkinliği ve starlığı kırıldı ben buranın ağasıyım moduyla dönemez artık. Hocaya bile baskın gelebilecek bir kredisi vardı çok seviliyordu.

Icardi dönünce seneye yine çift sf oynayacağız heralde. Kafamı en çok kurcalayan şey bu.

Bu sevgiyi arkasına almasa dediğine katılırdım ama bizim ummamız gereken şey Icardinin bize bazı şeylere borçlu hissetmesi. Hissederse ne ala ama hissetmezse bu kadar büyük sevginin nefrete dönüşeceğini bilir ki sakatlanmadan öncede gayet eleştirilmeye başlamıştı
Bizim sevgimizi arkasına alıyor da git diyen de bizim sevgisizliğimiz olursa diyorum ben.

kapakları takacak

Şu son birkaç ayda futbola dönmekle, çalışıp takımla beraber olmakla ilgili neredeyse hiçbir mesaj vermeyip sürekli gezmesi tozmasından ötürü isteğinden de formundan da çok şüpheliyim. İlk seneki formuyla ikinci seneki formu bile muazzam farklıydı (sakatlık vardı eyvallah ama fazla kiloları da vardı), şu an bu kadar büyük sakatlıktan sonra geçen seneyi bile bize aratırsa diye korkuyorum.

bu icardi çocukluğunda annesiz mi büyüdü veya fazla mı uzak kaldı. Nedir bu kartaloz merakı anlamadım

Osimhen bence gidecek seneye İcardi yedek Forvet as forvet Morata yola devam edeceğiz demedi demeyin.

Osimhen'e verdiğimiz sevgiyi kıskandı, hepinizi düzmeye geliyorum mesajı verdirtmiş.

images.webp

Kulübün Icardi'nin rehabilitasyon sürecindeki davranışı hiç hoşuma gitmiyor açıkçası.

Biraz zaman tanırsın kafasını toplasın falan diye ama sonuçta senin maaşlı elemanın aylardır ortalarda yok. Ben ameliyattan sonra kesinlikle iyi ve sıkı çalıştığını falan düşünmüyorum maalesef. Her şeyin resmini story'sini paylaşan adam aylarca tek bir çalışma fotoğrafı veya videosu paylaşmadı.

Epey de kilo almış yine. Kulüp çok laubali davrandı bu süreçte. Umarım sonunda bizi ********************* eder Icardi tabi ama bekleyip göreceğiz artık.

Kulübün Icardi'nin rehabilitasyon sürecindeki davranışı hiç hoşuma gitmiyor açıkçası.

Biraz zaman tanırsın kafasını toplasın falan diye ama sonuçta senin maaşlı elemanın aylardır ortalarda yok. Ben ameliyattan sonra kesinlikle iyi ve sıkı çalıştığını falan düşünmüyorum maalesef. Her şeyin resmini story'sini paylaşan adam aylarca tek bir çalışma fotoğrafı veya videosu paylaşmadı.

Epey de kilo almış yine. Kulüp çok laubali davrandı bu süreçte. Umarım sonunda bizi ********************* eder Icardi tabi ama bekleyip göreceğiz artık.
hazır olması iyileşse bile martı bulur. Geçenki sakatlık bu kadar ağır değildi adam fitleşemedi bile

kayseri macinda tribünde olmazsa cok tepki alir, daha kötü sakatlik geciren rodri ve carvajal her mac tribünde yanliz birakmiyorlar.

Hiç İstanbul'a yerleşecek bir hanıma benzemiyor zaten bilmiyoz bakacaz falan demiş. Icardi ağabey ile gerçekten de son sezonumuz olabilir
İki taraf içinde en iyisi olur. 1 sezon harika oynadı, geri kalan süreçte harika maaş aldı. Dengelendi. Artık gidebilir bence

Geri
Üst Alt