Chp'nin Tosuncuğu Saim Diken Nerede?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Celik

10 Numara!
Evet arkadaşlar nette gezerken böyle bi habere denk geldim. Eşi bende ulaşamıyorum demiş. Sizin yorumunuz nedir?

1 milyar tl tokatlamış söylenene göre...

Not: Soy isminin hakkını vermiş abi

Yorumlayacaksanız bu konuyu yorumlayın. Sağa sola saldırmayın. Bence çok komik olmuş yani

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeni bir Thodex vakası mı bu da yoksa, malum bu gibiler ne hikmetse bulunamıyor ya :)

Adam para verin diyip tokatlamamış ki.
Seçim faaliyetleri altında paraları adama direkt göndermişler.

CHP'de aktif olarak görev yapan bir isimdi. İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı oldu. Seçilemeyince 2019 yerel seçimlerinde Eyüpsultan Belediye Başkan aday adayı oldu. Burada da kendisine yer bulamayınca, 2020'de Eyüpsultan CHP İlçe Başkan adayı oldu. 150 oy aldı ancak 7 oy farkıyla yarışı kaybetti.

3-4 senede topladığı para muhtemelen.

tüm bu seçim çalışmaları sırasında yaklaşık 1 milyar topladı.

Vasıfsız bir adam bu kadar topluyorsa bu ülkede ne paralar dönüyordur siz hayal edin

128 milyar doların yanında bir hiçtir.Gerçi her kim bu ülkenin tek kuruşunu haksız yere yiyorsa anasını avradını gelmişini geçmişini seveyim.

Evet arkadaşlar nette gezerken böyle bi habere denk geldim. Eşi bende ulaşamıyorum demiş. Sizin yorumunuz nedir?

1 milyar tl tokatlamış söylenene göre...

Not: Soy isminin hakkını vermiş abi

Yorumlayacaksanız bu konuyu yorumlayın. Sağa sola saldırmayın. Bence çok komik olmuş yani

vurguncu sezgin baranın yanında olabilir. kaçtı kendisi
erdogan-biden-gorusmesinde-sezgin-baran-korkmaz-basligi-1280x720.jpg

en sağdaki thodexcinin yanında olabilir
fozersoylu.jpg

mafya lideri sedat pekerin yanında olabilir belki s.arabistandı sanırım
erdogan_tuzaklari_bozacagiz_h37054_c452e.jpg

şu meşhur paramount otele çöken adamın yanında fln da olabilir
cihan_eksioglu_00.jpg

hakkında 540 milyon liralık yolsuzluk soruşturması açılan eski mardin bld. kayyumunun yanında olabilir ankara'da sanırım. fotoda en sağda

soylu.jpg

cengiz kolin limaktan birine ortak olmuştur belki o parayla
erdogan-5-li-cete.jpg

fotolar rastgele googledan cıktı

napalım rengo kafayı nasıl değiştirelim saç mı ektirecez
Vallaha zor. Yani şu 3 haftadır gördüklerim, duyduklarım. Herkes aynı. Hak hukuk, adalet hiç bi yerde yok. Hani gerçekten ne üst gelirlide, ne orta nede alt gelirlide. Millet tutuşmuş (afedersiniz) bi s.d.k yarışına.

Milletin dini imanı para ve instagram olmuş. Bi yemeğin 40 dk fotosu çekilirmi? Vallaha çekeni gördüm Anka Mall da. 40 dk orada yemek yedim ve 1 bayan 40 dk boyunca hem yemeğinin hem kendisinin fotosunu çekti. En sonunda 'lan yemek soğudu' demek isterdim ama demedim tabiki.
Yemeğimi yedim kalktım gittim.

Instagram çöktü ya bugün, inşaAllah kimse canına kıymaz yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt