Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Bunlara niye oy verdik diye düşünmeden edemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan birde bizim camia solcu olacak ha
Bizim camia solcu derken
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
galatasaray spor kulübü sol ağırlıklıdır lisenin güçlü isimleri. adnan polat örneği var mesela
Adnan Polat liseli bile degil.Galatasay'in solcu filan bi agirligi yok.
galatasaray spor kulübü sol ağırlıklıdır lisenin güçlü isimleri. adnan polat örneği var mesela
Hiç alakası yok Ünal Aysalda Galatasaray taraftarının çoğu akp ye oy veriyor demişti Türkiyede hiç bir kulübün siyasi görüşü yoktur
kaç yıllık galatasaray yönetiminde ibra edilmeyen tek başkan? başbakandan özür dilediği gün ipini kestiler
Hiç alakası yok Ünal Aysalda Galatasaray taraftarının çoğu akp ye oy veriyor demişti Türkiyede hiç bir kulübün siyasi görüşü yoktur
var bence genel olarak kulübe değilde başkanlarına bakarak. trabzon hükümet fenerbahçe ortada. beşiktaş ortada sayılır ne olduğu rizespor kasımpaşa vs vs
Renktaş Galatasaray'ı siyasete çekmek iyi bir şey değil senin yaşın kaç bilmiyorum ama zamanın Başbakanı Mesut Yılmaz iyi bir Galatasarayliydi ve bize birçok konuda yardımda etti Mehmet Ağar da öyle o zamanlar bizim yönetimle araları iyiydi bunlar sağ görüşlü siyasetcilerdir
şuanki hükümetin ünal aysala 3 yıldır randevu bile vermemesi?
Ya şuanki hükümet ile iyi olmayabilir bu solcu olduğu anlamına gelmiyor ben sana Mesut Yılmaz ile Mehmet Ağar'ın Galatasaray ile arası iyi diyorum bunlar sol görüşlü siyasetçi değildi
Anti-Akpcilar hemen yorumlarini yapmişlar, daha Erdogan'i ney için suçlayacaksin?
Mahkeme bu türlü kararlar alir, AKP degil, Demirören AKPle alakasi yok, ama onu onun için de suçlayin. Ülkedeki tüm negatif olaylari AKP ve Erdogan'i suçlayan, ama pozitif şeyler hakkinda hiç konuşmayan zihniyetden daha ne beklenebilir?
Bence deplasman maçlarda pek başarili olmadigimizi saglayan da Erdogan, Engin Baytar Cüneyt'e saldiran da Erdogan'in suçu... biraz sonra Adriana Lima kadar güzel kiz arkadaşin olmadigi için de Erdogan'i suçlayacaksın, onu sabirsizlikla bekliyorum....
Kusura bakma ama saçmalamışsın.
Erdoğan'ı savunmak için girmediğin yer kalmamış.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk