CHP'ye Boykot!

Hiçbirine vermeyin.

Kafanız rahat vicdanınız rahat olsun.

BlueTapatalk

galatasaray spor kulübü sol ağırlıklıdır lisenin güçlü isimleri. adnan polat örneği var mesela

Hiç alakası yok Ünal Aysalda Galatasaray taraftarının çoğu akp ye oy veriyor demişti Türkiyede hiç bir kulübün siyasi görüşü yoktur

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hiç alakası yok Ünal Aysalda Galatasaray taraftarının çoğu akp ye oy veriyor demişti Türkiyede hiç bir kulübün siyasi görüşü yoktur

var bence genel olarak kulübe değilde başkanlarına bakarak. trabzon hükümet fenerbahçe ortada. beşiktaş ortada sayılır ne olduğu rizespor kasımpaşa vs vs

unal aysal bunu derken sunu kastetti

diyelim akp 60% oy aldi

turkiyenin 1/3 gsli, ozaman bu 60% 1/3 biz vermis oluyoruz :D

yoksa GS spor klubu olarak bagimsizdir, hic partiye yalakalik etmedi bugune kadar

tum partiler ayni mal, en iyisi uzak dursunlar bizden

var bence genel olarak kulübe değilde başkanlarına bakarak. trabzon hükümet fenerbahçe ortada. beşiktaş ortada sayılır ne olduğu rizespor kasımpaşa vs vs

Renktaş Galatasaray'ı siyasete çekmek iyi bir şey değil senin yaşın kaç bilmiyorum ama zamanın Başbakanı Mesut Yılmaz iyi bir Galatasarayliydi ve bize birçok konuda yardımda etti Mehmet Ağar da öyle o zamanlar bizim yönetimle araları iyiydi bunlar sağ görüşlü siyasetcilerdir

Renktaş Galatasaray'ı siyasete çekmek iyi bir şey değil senin yaşın kaç bilmiyorum ama zamanın Başbakanı Mesut Yılmaz iyi bir Galatasarayliydi ve bize birçok konuda yardımda etti Mehmet Ağar da öyle o zamanlar bizim yönetimle araları iyiydi bunlar sağ görüşlü siyasetcilerdir

şuanki hükümetin ünal aysala 3 yıldır randevu bile vermemesi?

şuanki hükümetin ünal aysala 3 yıldır randevu bile vermemesi?

Ya şuanki hükümet ile iyi olmayabilir bu solcu olduğu anlamına gelmiyor ben sana Mesut Yılmaz ile Mehmet Ağar'ın Galatasaray ile arası iyi diyorum bunlar sol görüşlü siyasetçi değildi

Ya şuanki hükümet ile iyi olmayabilir bu solcu olduğu anlamına gelmiyor ben sana Mesut Yılmaz ile Mehmet Ağar'ın Galatasaray ile arası iyi diyorum bunlar sol görüşlü siyasetçi değildi

ben galatasaray solcu demiyorum lisenin önde gelen isimleri solcu ve güçlü olanlar. yani hükümete filan yapacağı bir yalakalık affedilmiyor

Anti-Akpcilar hemen yorumlarini yapmişlar, daha Erdogan'i ney için suçlayacaksin?

Mahkeme bu türlü kararlar alir, AKP degil, Demirören AKPle alakasi yok, ama onu onun için de suçlayin. Ülkedeki tüm negatif olaylari AKP ve Erdogan'i suçlayan, ama pozitif şeyler hakkinda hiç konuşmayan zihniyetden daha ne beklenebilir?

Bence deplasman maçlarda pek başarili olmadigimizi saglayan da Erdogan, Engin Baytar Cüneyt'e saldiran da Erdogan'in suçu... biraz sonra Adriana Lima kadar güzel kiz arkadaşin olmadigi için de Erdogan'i suçlayacaksın, onu sabirsizlikla bekliyorum....

Kusura bakma ama saçmalamışsın.

Erdoğan'ı savunmak için girmediğin yer kalmamış.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

chp nin mantık belli 17-25 aralık tapeleri gerçek şike yalan yok ya. tüm tapelerin hepsi gerçek. şimdide feneri kurtarmaya başladılar

fenerli başbakan'ın rica ederek TFF'yi yönettiği bir ülkedeyiz maalesef.

Herseyin mükemmel oldugunu düsünyorsaniz problemi kendinize arayin bence.

30 Mart birlik olma günüydü, 50 milyon secmenin 10 milyonu Istanbul'da ve oylar birbirine cok yakin cikmisti, keza Ankara'yi CHP kazanmasina ragmen ic isleri bakani araya girdikten sonra sisteme bir tane CHP oyu bile girilmedi, Izmir'i CHP kazandi.Az gelismis sehirlerde yine benzer oranlar görüldü ama Ali ismail Korkmaz büyük bir simge oldu..

Maalesef o ergenlerin yolu "paralel yolu" olacak gibi görünüyor, öyle ki her ergen sosyal medya'da epey aktif ve AKP'nin icratlarini internetten takip edebiliyor. Demirören'i orada hükümetin tutmadigini bilmeyen yok, acik acik kurtarmaya calisiyor. Ve bu ergenler oy verme hakkina sahip olunca oy oranlarini hep beraber görecegiz.

Egitim sistemi mesela felaket, ergenler ve genclere biraz kulak verilse nekadar güzel olurdu. 50 yas üzeri SGK memurlari bile hala sinavlara girmek zorunda kaliyor, KPSS LYS YGS bilmem neler yani Türkiye'nin egitim sistemini MEB bile bilmiyor. En fazla degisen bakanlik MEB'dir bu arada.

Bu arada sormak lazim:

10302117_10154147942125301_4063424256098770338_n.png

Geri
Üst Alt