christian benteke

Konusu varmı bilmiyorum kardeşler.Varsa silersiniz.:) Akşam Beyaz tv de Drogba'nın yerine alınacak filan denildi.Aslı astarı varmı merak ediyorum ki çok klas bir futbolcu.Aston Villa da 52 maçta 26 gol atmış.

20+ milyon isterler

bence gelmez

Cok zor ya :( En az 20 isterler.Ki haklilar.

Bu genc yasta bu duzeyde bir santrafor alabilmek muhtesem olur. Ama cok zor malesef. Ve cok pahali olacagi kesin.

Sadece para ya bakmaz bence.

Ben Benteke'yi geçen senenin başından beri yazıyorum. Artık çok geç kaldık, 25'den aşağıya kurtaramayız.

Bu sezon sakatlıklardan şu ana kadar çok verimli olamadı ama iyi oyuncu. Transferi de kolay olmaz.

Bülent Tulun'un önereceği tarz isimlerden gibi.

Tek umut başkanın Belçika bağlantıları, bu adamın da Kongo asıllı Belçikalı oluşu ve PL'de çok iyi takımlardan teklif almama ihtimali.

Keske gelse ve millet gercek golcu gorse. Hele bu genc yasta bu duzeyde bir santrafor alabilmek muhtesem olur. Ama cok zor malesef. Ve cok pahali olacagi kesin.

Sadece para ya bakmaz bence.

Drogba kesin gider Sezon Sonunda. Yillik 7 Milyon € baska bir oyuncu'a verebillirz yani.

Aysal artik kendi parasini göstersin. Zaten bok gibi para var ver 15 Milyon al Bentekeyi.

15 Milyon + Bonus (Bonservis)

Bentekeye yillik 3,5 Milyon € + her Yil Sampiyonlar Ligi.

Bence kesin gelir,ama Aysal büyük ihtimalle bu kadar Para vermez. Devre Arasina Telles disinda (6 Milyon €) 12,9 Milyon € cöp icin verdik.

Benteke inanilmaz bir Transfer olur,keske alsak Aysal isterse gelir (Sneijder'de oldugu gibi) ama büyük ihtimalle Gabbiadini gibi birsey alicagiz. Gabbiadini kötü bir Oyuncu degil ama bana göre tam bir Golcü degil,Benteke ise tam tersi,kendisi bana göre Drogbanin genc versiyonu. Müthis Adam :016:

Mümkün degil. Zaten dünya kupasindan sonra daha iyi bir takima gider ve en önemlisi fiyati iyice artar. Simdi bile 20 milyona alamazsin belki. Dünya kupasi sonrasi iyice hayal.

Ibrahimovic'i alma ihtimali su an Bentek'yi alma ihtimalinden daha yüksek. He bana göre Ibrahimovic'i alma ihtimali de sifira yakin o ayri.

Ben Benteke'yi geçen senenin başından beri yazıyorum. Artık çok geç kaldık, 25'den aşağıya kurtaramayız.

Bence gecen Sezon daha pahali olurdu Benteke...Bu Sezon tam formda degil,yavas yavas toparlanir ama gecen Sezon daha formdaydi.

15 Milyon + Bonus'de (Ligde Sampiyon olursak= 1 Mio , Sampiyonlar Liginde Ceyrek Finale gidersek 2 Mio) biter bu is.

Ah keske...

Not: insallah Ligde daha fazla goller atmaz ve Dünya Kupasinda kötü bir performansi gösterir. Amin. (yoksa cok zor olur Benteke transferi :D)

Benteke, Bony, Lukaku gibi adamlara ağzını açıp bakacağına gidip Michy Batshuayi' i al. Bunlar zaten kendini kanıtlamış adamlar, dönüp bize bakmazlar artık. Al işte Michy de bunların 1-2 yıl önceki hali.

Sneijder'in önüne Benteke gibi komple ve Enerji patlaması yasayan bir santrafor lazım.Ligin ........:D

benteke arkası sneijder ve sağlı sollu akıcı 2 kanat ile sneijder 30 35 asist yapar sezondahelede burak umut gibi 2 yeteneksiz forvet sonrası brezilyalı ronaldo etkisi yapar benteke kısaca imkansız almamız ne uzattım be :(

Geri
Üst Alt