# Christian Luyindama

Daha 1 antrenmanla çıktığı için normal olarak takım dizilişine başlarda uyum sağlayamadı. Bence Marcao ile iyi ikili olacaklar sadece biraz daha birlikte oynamaları lazım. Ayrıca önlerinde 2 casper orta saha olduğu için o ve Marcao oyun kurmak zorunda kaldı çok yük bindi ilk maçında.

Adam orta sahasi les olan takim ile ilk macina cikti, el insaf. + ben ilk maci olmasina ragmen begendim

Bomboş bir stoper iyiki bonservisi ni almamışiz.

giphy.gif

Beğendim açıkçası ilk maç ve sarı kart faktörlerine rağmen iyi görünüm verdi, Takım mala bağladı ilk yarı zaten yapacak çok şeyi yok yeni isimlerin, İkinci yarı kesitler sundu potansiyelinden.

2 gün önce transfer oldu yav adam. Tam saha baskı yediğimiz bir maçta, erken sarı karta rağmen bence fena değildi. Marcao ile uyum yakaladıkça daha iyi olacaklar.

Bu adam gerçekten normal değil var ya deli dolu bir adam aldık tutarsa çok yararı olacak takıma

Daha gelmeden Ramos mualemesi yapılan adam ilk maçında yerden yere vuruluyor ilginç.

Alıştıkça açılır. Sarı kart tedirgin etmiştir onu da.

Adamı eleştirenleri görüyorum da, kendilerine birkaç soru sormak istiyorum.

1-Bugün sahada Marcao hariç hangi topçumuz elle tutulur bir performans sergiledi de Luyindama'yı eleştiriyorsunuz?
2-Luyindama bugün kritik bir hata yaptı mı? Bizi gol yeme eşiğine soktu mu?
3-Yediğimiz golde hatası mı vardı?
4-Luyindama, tarz olarak hamle stoperiyken, ondan ne bekliyorsunuz mesela? Oyun kurmasını falan mı? Eğer öyle bir beklentiniz varsa, Marcao neden transfer edildi sizce? Yok iki stoper de aynı özellikte olacaksa, sizce bu bizim defansımız için bir handikap olmaz mıydı?
5-İki gün önce havalimanına iniş yapmış, toplasan takımla beraber 2-3 antrenmana ya çıkmış ya çıkmamış bir adamın uyum sorunu yaşaması anormal mi?

Şahsen gayet beğendim kendisini. Birebirde etkili bir oyuncu. Sadece bazen müdahalede sertliğin dozunu kaçırabiliyor ki bu da cüssesi ve gücüyle doğru orantılı. Kendisinden geniş alan stoperi olmasını beklemek anlamsız. Tarzına göre gayet başarılı. İlerleyen dönemde Marcao ile iyi bir ikili oluşturacaklarına inanıyorum.

Adamı eleştirenleri görüyorum da, kendilerine birkaç soru sormak istiyorum.

1-Bugün sahada Marcao hariç hangi topçumuz elle tutulur bir performans sergiledi de Luyindama'yı eleştiriyorsunuz?
2-Luyindama bugün kritik bir hata yaptı mı? Bizi gol yeme eşiğine soktu mu?
3-Yediğimiz golde hatası mı vardı?
4-Luyindama, tarz olarak hamle stoperiyken, ondan ne bekliyorsunuz mesela? Oyun kurmasını falan mı? Eğer öyle bir beklentiniz varsa, Marcao neden transfer edildi sizce? Yok iki stoper de aynı özellikte olacaksa, sizce bu bizim defansımız için bir handikap olmaz mıydı?
5-İki gün önce havalimanına iniş yapmış, toplasan takımla beraber 2-3 antrenmana ya çıkmış ya çıkmamış bir adamın uyum sorunu yaşaması anormal mi?

Şahsen gayet beğendim kendisini. Birebirde etkili bir oyuncu. Sadece bazen müdahalede sertliğin dozunu kaçırabiliyor ki bu da cüssesi ve gücüyle doğru orantılı. Kendisinden geniş alan stoperi olmasını beklemek anlamsız. Tarzına göre gayet başarılı. İlerleyen dönemde Marcao ile iyi bir ikili oluşturacaklarına inanıyorum.
Reis boş ver ben bu forumda Nagatomo 'yu daha ilk maçında izleyip Latovlevici bile bundan daha iyiydi diyenleri gördüm. Adam daha dün geldi bugün maça çıktı futbol ulemalarımız çöp ilan ediyorlar adamı

1 kaptan aldığımızı belirtmek isterim.

Zamanla anlayacaksınız

Geri
Üst Alt