# Christian Luyindama

şampiyonluk giderse bil ki ben de giderim

18130.jpg

İlk faulde sarı kart görmesinin de performansına etkisi olmuştur.

Luyindama zaten çok mükemmel soğukkanlı oynayan bir adam değil, üstelik daha dün geldiği takımla ilk maçına çıkıyor Alanya sanki cephede düşmanıyla karşılaşmış gibi oynadı üstelik hakem sağolsun daha maçın başında Luyindama 'nın cebine sarı kartı koydu

Adam tabi tedirgin oynar tabi topa hamle yapamaz kolay kolay kimse ilk maçında kırmızı kart gören adam olarak anılmak istemez

Şüpheliydim bu transferden. Maç özetlerinde dağınık, dikkatsiz bir oyuncu izlenimi vermişti. Ona yönelik görüşler Epl takımlarına gitmesinin beklendiği ve 8-9m euronun az olduğuydu. Bilmiyorum, belirsizlik hakim Luyindama'ya karşı.

şu adama bile sallamışlar yahu

emin olun luyin-marcao yerine maicon-serdar ile çıksaydık rahat 3 yemiştik. genelde böyle baskı yediğimiz kötü kamera açısı ve ışıklandırmaya sahip maçlarda 3-4 yiyip geri dönüyoduk. 3-4 yemediysek bu 2li sayesinde.

Ne olumlu ne de olumsuz hiçbir yorum yapmam. Geleli 2 gün oldu maça çıktı ve baya da zorlu bir deplasmanda çıktı

Yorum yapmak için beklemek lazım. Bu maç özelinde sağlıklı bir değerlendirme yapmak zor.

Takıma alışsın öyle değerlendirelim. Bence iyi bir oyuncu ve alıştıkça daha iyi olacak. Bir maçla ne göğe çıkartırım nede yererim.

ben beğendim. alanya en ters deplasmanlardan biri.tuhaf bir atmosferi var.

Afrika'dan geleli 2 sene olmuş. Pozisyon bilgisi yok gibi Linnes'in bire birde kaldığı bir pozisyonda kademeye girmek yerine Muslera'nın önünde bekledi

Geri
Üst Alt