# Christian Luyindama

Savunma arkasın defans adam kacırmadı kaleciyle karsı karsıya pozisyon yok defansımız iyileşiyor.

İlk maçında 4 tane gol yedirdiği için çok kötüydü.Bu takıma Belhanda ve Fernando’nun verdiği zararı kimse vermiyor.İlk maçında gayet yeterliydi.

İlk kez forma giyiyor, zor deplasman, orta sahanın yokları oynadığı bir maç, yeni bir defans dörtlüsü(ki mariano çok erken çıktı ve linnes berbat oynadı) bütün bunları düşündüğümüzde gayet iyi maç çıkardı. Marcao farklı bir karakter belli ki, adam senelerdir takımda gibi bütün sorumluluğu alıyor ve kendine güveni yüksek. Ama luyindama'nın top çıkarması, topla çıkması da hiç fena değil. O kadar baskıya rağmen topu orta sahaya getirdik ancak Belhanda-Ndiaye-Fernando daha ilerisine aktaramadı.

Standard Liege Başkanı Venanzi: ''Luyindama için şu ana kadar Galatasaray'dan 3 milyon euro aldık. Satın alma opsiyonu zorunlu. Yani 5 milyon euro daha alacağız."

Bir yorum yapmak için erken.

Umarım 8 Milyonun arkasından ağlamayız sonunda.

sent via GSC

Ben Marcao ile çok iyi bir ikili olacağını düşünüyorum.
2 günlük antrenman ile maça çıktı adam.
Üstelik Marcao haricinde takım berbattı. Ben nereye geldim lan amuna kone demiştir heralde.
Maçın hemen başında sarı kart görmesi de mutlaka etkilemiştir performansını. Sarı kartı nedeniyle çekingen oynadı.
Fizik olarak tam bir azman. Hele o takla atarak Muslera'ya kafayla topu yollaması filan tam boşalmalıktı.
Bu cüssesine rağmen Maicon gibi kağnı değil. Hani her an topu kaptıracakmış gibi hissetmiyorsun, karşısında biraz hızlı adam olduğunda Maicon gibi madara olacak biri değil izlenimi veriyor.

Mesela ta rakip sol köşe gönderinin oraya kadar topu taşıdığı, sonra kaptırıp hemen atağı faulle kesmesi güzeldi. Denayer'in son anda içeri çıkarıp yaptığı bi asist vardı böyle. Onu hatırlattı bana.

Ben kesinlikle beğendim kendisini. Neden? İnanılmaz atletik, 1.91 boyunda,havadan geçirmez.. İkili mücadele kaybetmez. Handikapları yok mu? Var. Gereksiz kartlar görebilir, pas hatası falan yapabilir,mental kaybolmalar yaşar ama henüz 25 yaşında olduğunu unutmayalım.

Yaptığı yanlışları yapmayan da zaten "virgil van dijk" oluyor. 75M veriyorsun ona.

Iki kere cok guzel verkaclara gitti ama bizim topcular verkactan bihaber olduklarindan anlayamadilar

gayet iyiydi,sağlam transfer olmuş.1 idmanla maşallah

Kumaşı iyi ama anlamadığım luyindama perşembe saat 21 gibi geldi transfer islemleri felan gece yarışına kadar klubteydi uyuduğu bile şüpheli cuma tekrar uçakla antalya yaptı cumartesi maça cıktı takım arkadaşları nı bile tanımıyordur fatih hoca zorunluktan diyeceksiniz hocanın getirdiği semih kaya şu şartlarda bile 11 dusunilmediyse niye alındı

Beklentiyi allahuekber daglarina cikarirsaniz normal
Abi hic bakiyor musunuz bu topcu marsilyada ne yapmis neden yolu buraya dusuyor fln
Zaten bildiğim için beklentim sıfırdı bu oyuncudan.Geçmiş senelerde de adı çıkmıştı.Hatta forumda hemen herkes karşı idi.
Bu sene her nedense birdenbire kıymete bindi.Yazık değil mi 4 küsur milyon Euro’ya.
Zaten Diagne’yi almışsın,yanına şöyle hızlı,adam eksilten ve ayağı düzgün bir forvet alınamaz mıydı?

Sergen bu Mitro için ne diyorsun?
Yap bakalım bir analiz de bilgilenelim.
Bana göre Yılın Bidonu ödülünün en büyük favorisi.
ortasahanın rekor seviyede pas hatası yaptıgı,bir tek top dahi getiremediği ve tek antrenmanla 2.yarıda oyundan cıkan bi futbolcuyu eleştirecek kadar aptal degilim

Zaten bildiğim için beklentim sıfırdı bu oyuncudan.Geçmiş senelerde de adı çıkmıştı.Hatta forumda hemen herkes karşı idi.
Bu sene her nedense birdenbire kıymete bindi.Yazık değil mi 4 küsur milyon Euro’ya.
Zaten Diagne’yi almışsın,yanına şöyle hızlı,adam eksilten ve ayağı düzgün bir forvet alınamaz mıydı?

Diagne + os olmaliydi yanlis yaptik
Ayrica maasi cok ucuk degil
Kiralama bedeli odemedik hic onu da hesaba kat

Olacak oyuncu,yaş 25 hava topu iyi,boya göre hız iyi,ayaģı iyi,sertlik iyi.cok iyi olacak ama sadece tipik afrikalı stoper uyuma ve pozisyon hataları yapabilir ara sıra ama okadarda olur .

Geri
Üst Alt