Emre Denli
Tecrübeli Üye
- 20 Ocak 2012
- 6.394
- 4.335
- 1.798
Savunma arkasın defans adam kacırmadı kaleciyle karsı karsıya pozisyon yok defansımız iyileşiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sergen bu Mitro için ne diyorsun?gayet iyiydi,sağlam transfer olmuş.1 idmanla maşallah
Beklentiyi allahuekber daglarina cikarirsaniz normalSergen bu Mitro için ne diyorsun?
Yap bakalım bir analiz de bilgilenelim.
Bana göre Yılın Bidonu ödülünün en büyük favorisi.
Zaten bildiğim için beklentim sıfırdı bu oyuncudan.Geçmiş senelerde de adı çıkmıştı.Hatta forumda hemen herkes karşı idi.Beklentiyi allahuekber daglarina cikarirsaniz normal
Abi hic bakiyor musunuz bu topcu marsilyada ne yapmis neden yolu buraya dusuyor fln
ortasahanın rekor seviyede pas hatası yaptıgı,bir tek top dahi getiremediği ve tek antrenmanla 2.yarıda oyundan cıkan bi futbolcuyu eleştirecek kadar aptal degilimSergen bu Mitro için ne diyorsun?
Yap bakalım bir analiz de bilgilenelim.
Bana göre Yılın Bidonu ödülünün en büyük favorisi.
Zaten bildiğim için beklentim sıfırdı bu oyuncudan.Geçmiş senelerde de adı çıkmıştı.Hatta forumda hemen herkes karşı idi.
Bu sene her nedense birdenbire kıymete bindi.Yazık değil mi 4 küsur milyon Euro’ya.
Zaten Diagne’yi almışsın,yanına şöyle hızlı,adam eksilten ve ayağı düzgün bir forvet alınamaz mıydı?