# Christian Luyindama

Adamın 2 yıl önce kongodan geldiğini öğrenince incelemeye aldım ne yazık ki büyük kazık geçmiş olsun

Ordinaryüs prof incelemesine göre 2 yıl içinde kongodan gelen adamlardan hayır gelmez.3 olsa hadi neyse.

Premier ligden de gelse çöp gibi duruyor inş çok iyi oynar burda

Alanya maçına göre olumsuz olarak değerlendirilemez fakat Alanya maçını izleyip Luyindama'yı beğenmek çok ilginç :) Maçta defansif anlamda olumlu hareketi görmedim. Tarz olarak Servet Çetin'i andırmıyor direk olarak aynısı olduğunu düşünüyorum :)) Ama kendisine inanıyoruz. Umarım bir Servet Çetin etkisi yaratabilir.

Alanya maçına göre olumsuz olarak değerlendirilemez fakat Alanya maçını izleyip Luyindama'yı beğenmek çok ilginç :) Maçta defansif anlamda olumlu hareketi görmedim. Tarz olarak Servet Çetin'i andırmıyor direk olarak aynısı olduğunu düşünüyorum :)) Ama kendisine inanıyoruz. Umarım bir Servet Çetin etkisi yaratabilir.

Kimse Servet reis olamaz o baskaydi tekmeye kafa atan adamlar kalmadi bu devirde.

salt arıza olmak yetmez bakalım akıl da var mı

mesela melo jailson’dan belhandanın yediği tokadı yese sniper vurmuş gibi yerde kıvranır hiç kavga çıkmadan jailhoorenson’u kırmızı ile attırır sonra eliyle sttir işareti yapardı
takımın yarısı 35 maç ceza almaz belki maçı bile çevirebilirdik
Aynen öyle.
Melo mükemmel bir profesyoneldi.
Her şeyiyle psikolojik üstünlüktü.
Benzeri kim bilir ne zaman gelir

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Edu dracena ile kıyaslayan Fenerbahçeli tanıdıklarım edunun 1 tık altı diyorlar
Oyuncuyu çok iyi bilmediğim için müdafa edemedim

Bana güven vermiyor. Kendini geliştirmesi şart.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt