# Christian Luyindama

yolculuk yap,tek antrenmanla 1 gün sonra maça cık,7.dakikada sarı gör.ortasahan karı gibi oynasın.sürekli atak ye ama 2.yarı itibariyle müthiş bi ortaya cıkış...bilhassa 2.yarı cok iyiydi.

feghoulin pasında geriye dönmemesi konusulduysa feghoulinin geri pas yapması neden eleştirilmez anlamadım.ayrıca marcaonun kademisine çok iyi girdi bi pozisyonda

bu harbiden fb deplasmaninda tribünleri asaga indirecek. Melonun yapmadigini bu kafadan sakat yapacak :asd:

2 senede Liege'de sembol oyuncu olması ve bu kadar sevilmesi.. Git gide daha da gizemli hale gelmeye başladı Luyindama. Ne nasıl oyuncu olduğunu çözebildim ne karakterini çözebildim. Henüz Galatasaray sezonu çok yeni ve saha içi, saha dışında çekimser bir Luyindama izledik. Anlamlandıramadığım sezonlar geçirmiş. Meraklıyım herkes gibi.

christian luyindama nekadio

Oha niye böyle davranmış ki çok enteresan ya ;D

CumN2H0WYAAxS2Y.jpg

İnşallah isyankar, asi bir karakterdir. Böyle karaktere çok ihtiyacı var takımın.

Ben marcao dan daha çok beğendim hiç idman yapmadan iki kez iklim değiştirdi
Temiz sade oynuyor

Kendisiyle ilgili değinen oldu mu bilmiyorum ama benim en çok dikkatimi çeken şey; Bu sene tam 30 maçta oynaması oldu. Üstelik bunların tamamı 90 dakika. Sadece 3 maç kaçırmış. Bunların 1 tanesi sarı kart cezası. Diğer ikisinde de kadro olmasına rağmen oynatılmamış. Yani nazar değmesin hiç bir sakatlık yaşamamış.

Bu gerçekten nasıl güçlü biri olduğunu en net gösteren şey. Bizde senede 30 maça çıkamayan çok oyuncu var. Adam daha 1 devrede 30 maça çıkmış.
bunun köyüne gidip oralarin suyunu içmiş tüm topçuları toplamak lazım

salt arıza olmak yetmez bakalım akıl da var mı

mesela melo jailson’dan belhandanın yediği tokadı yese sniper vurmuş gibi yerde kıvranır hiç kavga çıkmadan jailhoorenson’u kırmızı ile attırır sonra eliyle sttir işareti yapardı
takımın yarısı 35 maç ceza almaz belki maçı bile çevirebilirdik

Uğur Karakullukçu: "Ben, Belçika'nın en ünlü muhabiriyle konuştum. Galatasaray'ın Luyindama'yı 8 milyon Euro'ya alacağını söyledim. 'Biz 15 milyon Euro'ya Premier Lig'e gitmesini bekliyorduk, 8 milyon Euro'ya nasıl aldınız?' dedi." (Life+ TV)

Geri
Üst Alt