- 18 Temmuz 2009
- 81.908
- 239.185
- 5.263
Atın atın buna da bok atın. Bu olmasa her maç 3 yeriz de idrak edebilen yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende bayılıyorum yaMüthis bir herif gercekten her defasinda yeniden bayiliyorum kendisine.
Rakipleri ikili mücadelelerde o kadar bezdiriyor ki zevkten dört köse oluyorum her defasinda. Yedigi sari kartta da tertemizdi pozisyon, normal bir ikili mücadeleydi.
bende bayılıyorum ya
resmen sen kimsin lan y.. diyor
tam fit olduğunda ligde zorlayacak topçu yok luyindamayıBir de bu adam daha 100% hazir degil. Tamamen fit ve formda olunca sirtina 2-3 oyuncu alip top sürmeye baslar yine reis.
kafası maça odaklanmış formda bir luyindama ektedir;tam fit olduğunda ligde zorlayacak topçu yok luyindamayı
yeter ki kafası maça odaklı ve formda olsun
Üstat topla oynama diyoruz da Feghouli, Arda, Diagne ve Falcao’dan daha iyi topla oynuyor adam. Keşke hep topla oynasatopla oynamak gibi boyunu aşan işlere girmezsin inşallah bu akşam
caydırıcı fiziğini kullan kafi
Luyindama ile ikili mücadeleye giren rakip çaresizliği diye bir durum var artık, kim olduğu nasıl bir pozisyon olduğu önemli değil hava topu alamazsın,yanından koşarak geçemezsin, fizik üstünlüğü kuramazsınMüthis bir herif gercekten her defasinda yeniden bayiliyorum kendisine.
Rakipleri ikili mücadelelerde o kadar bezdiriyor ki zevkten dört köse oluyorum her defasinda. Yedigi sari kartta da tertemizdi pozisyon, normal bir ikili mücadeleydi.
İş ahlakı üst düzey olan insanlar işlerinde formsuz olsalar da bir süre sonra eski temposunu yakalarlar. İşte Boss böyle biri Belh-Feg gibi değil yani
10 luy 15 marcao seklinde bir satisa hazir olalim benceRangers macini gecseydik minimum 20 milyonu vardi
Simdi Marcao'ya 15 vermeleri icin neden yok.10 luy 15 marcao seklinde bir satisa hazir olalim bence