# Christian Luyindama

Müthis bir herif gercekten her defasinda yeniden bayiliyorum kendisine.

Rakipleri ikili mücadelelerde o kadar bezdiriyor ki zevkten dört köse oluyorum her defasinda. Yedigi sari kartta da tertemizdi pozisyon, normal bir ikili mücadeleydi.

Maç ritmini yakalayınca toparladı baya daha iyi olacak bu adam mbappeyi yakalıyordu Stoperlerimiz kemik gibi maşallah hiç bir toptan kendilerini sakınmıyorlar çok sert ve yakın oynayarak rakipleri bezdiriyorlar nazar değmesin ikisinede

Rakipleri ikili mücadelelerde o kadar bezdiriyor ki zevkten dört köse oluyorum her defasinda. Yedigi sari kartta da tertemizdi pozisyon, normal bir ikili mücadeleydi.
bende bayılıyorum ya

resmen sen kimsin lan y.. diyor

uzun zaman sonra
taa puyol dan beri
bir defans oyuncusunu
messi, Ronaldinho, Henry izler gibi
büyük keyifle izliyorum.
sanat gibi defans yapıyor denirya
çok teknik olmadan yapıyor bunu.
hem bu kadar güçlü hem hızlı olabilmek
özverili ve cengaverlikle birleşince
muhteşem bir savunmacı ortaya çıkıyor.
luyindama izliyorum gözlerim kapalı.
marcao da çok iyi, çok geliştirdi kendini de
boss başka bir boyutta...

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Luyindama ile ikili mücadeleye giren rakip çaresizliği diye bir durum var artık, kim olduğu nasıl bir pozisyon olduğu önemli değil hava topu alamazsın,yanından koşarak geçemezsin, fizik üstünlüğü kuramazsın

İş ahlakı üst düzey olan insanlar işlerinde formsuz olsalar da bir süre sonra eski temposunu yakalarlar. İşte Boss böyle biri Belh-Feg gibi değil yani

Geri
Üst Alt