# Christian Luyindama

Gayet iyi oyuncu ama dany,chedjou gibi oyunculardada gördüğümüz zamansal şabanlıkları yada konsantrasyon kaybı gibi bişey var bundada yinede bizim seviyemiz için normal performansı bile yeterli ki genelde yüksek performansla oynamış ve göze girmiştir

vida kapanan takımlarda 150m euroyken bjkde açık oynamak zorunda kaldığında follofoş oldu yerine necip oynasına kadar geldi luyi yi açılanda kapananda takıma koysan iyi oynar tam büyük takım stoperi maçlık performanslar bazen iner çıkar kötü maçlarıda olmuştur olur

duran toplarda net değerlendiremiyoruz bunu inanılmaz bi üstünlüğü var herkese karşı 1-2 gol attırabildik sadece geldiğinden beri bugün ön direğe değil ortaya kalabalığa kestik korneri hemen vurdu bitanesine atıyodu az daha

bunla özellikle fiziksel olarak ligde baş edebilecek bi oyuncu yok melo gibi eziyo resmen

Bu adam kavga etse vurmasına gerek yok etrafında dönsün sadece yine döver

İlk defa bu kadar dağınık gördüm. Arada 1-2 garip şeyler yapardı da, bugün resmen göz göre göre takımı sabote ediyordu.

1-2 tane hata yapinca hemen kotu futbolcu demek ne kadar dogru

Sadece hatalarina odaklanmamak lazim,stoperlerimiz arasinda Bana en cok guven veren oyuncu Luyindama

Teke tek kaldigi zaman veya hava topunda herhangi bir ikili mücadele de karsisinda Kim olursa olsun guveniyorum

1608673330069.webp

1608673364435.webp
:crushed::crushed::crushed::crushed:

Adam di maria ve mbabbeye top göstermedi hala bidi bidi

Geri
Üst Alt